Laatste Nieuws

Bloodline stopt na drie seizoenen op Netflix

Bloodline seizoen 2 Netflix

Bloodline is een groot succes op Netflix en volgend jaar komt dan ook het derde seizoen van de dramaserie. Toch zal dit ook gelijk het laatste seizoen zijn. Vanwege financiële redenen heeft de streamingdienst besloten om de serie geen vervolg te gaan geven, al willen de makers maar wat graag door.

Florida Keys

Het familiedrama speelt zich af in Florida Keys. Naar nu blijkt is de serie mede gefinancierd door een subsidieregeling voor de entertainmentindustie in Florida. Aan deze regeling komt een einde, waardoor de productie van de serie voor Netflix te kostbaar zou gaan worden. Daarom heeft de streamingdienst besloten om nu al aan te geven aan de makers om geen nieuwe seizoenen te bestellen.

Nieuwe partij zoeken

De makers Todd Kessler, Glenn Kessler en Daniel Zelman lieten eerder al weten zeker vijf à zes seizoenen te willen gaan maken. Of het verhaal van de familie Rayburn door een andere partij zal worden opgepakt is nog niet duidelijk. Sony Pictures Television produceerde Bloodline en zal op zoek gaan naar nieuwe partijen om mee samen te gaan werken. Het derde seizoen blijkt tevens korter te worden dan de eerste twee seizoenen. Er komen slechts tien in plaats van dertien afleveringen. Het is één van de spaarzame grote producties die Netflix heeft stop laten zetten. Eerder gebeurde dat met Lilyhammer, dat samen met een Noorse omroep werd gemaakt. Hemlock Grove stopte na drie seizoenen, maar voor deze serie was het voor de makers altijd de intentie geweest om drie jaargangen te produceren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?