Laatste Nieuws

Bloodline krijgt ook derde seizoen op Netflix

Bloodline seizoen 2 Netflix

Bloodline seizoen 2 Netflix

Bloodline zal volgend kalenderjaar terugkeren voor een derde seizoen. Dat heeft de serie zelf bekend gemaakt via Twitter. Met het familiedrama lijkt Netflix opnieuw een succesvolle serie te hebben gemaakt in navolging van onder meer House of Cards en Orange is the New Black.

Familiedrama komt steeds meer op gang

Net zoals het familiedrama in Florida een nogal rustig tempo heeft, wat het overigens wel zeer spannend maakt, kwam ook de populariteit van de serie langzaam op gang. In de Verenigde Staten waren ze sneller verkocht en Europa is inmiddels ook overtuigd. De familie Rayburn verscheen vorige maand voor het tweede seizoen op de doeken en ging het verder na de dood van Danny. De problemen waren daarmee nog lang niet voorbij.

Heel veel vragen rondom de Rayburns

De demonen beginnen steeds meer op te spelen in de hoofden van de broers en zus van Danny, terwijl zijn zoon opeens op de stoep staat. Is het echt de zoon van Danny? Waarom heeft hij hem nooit benoemd en wat is er nog meer aan de hand? Ondertussen wordt voor steeds meer mensen langzaam duidelijk dat Danny misschien wel op een heel andere manier op zijn einde is gekomen dan gedacht. Het familiedrama gaat dus verder voor een derde seizoen, Bloodline laat daarbij ook weten dat de afleveringen in 2017 verschijnen. Het eerste seizoen kwam in het voorjaar van 2015, voor het tweede seizoen moesten we iets langer wachten tot de zomer. Dit kwam vooral door de agenda’s van de acteurs.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?