Laatste Nieuws

Bloedstollende trailer La Casa de Papel seizoen 5 gelanceerd

La Casa de Papel seizoen 5 is in aantocht op Netflix. De afgelopen tijd is keihard gewerkt om het slotseizoen af te ronden en vanaf 3 september kunnen we op Netflix aan de slag met het eerste deel. In aanloop naar de release van die nieuwe afleveringen heeft Netflix nu een bloedstollende trailer gedeeld.

Episch deel

La Casa de Papel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde series op de streamingdienst. Nu nadert de absolute apotheose. Nog één seizoen volgen we El Professor die samen met een team een plan heeft gemaakt voor een indrukwekkende roof. Van dat slotseizoen mogen we heel wat verwachten, zo gaf maker Álex Pina eerder al te kennen en blijkt nu ook uit de trailer.

“Adrenaline zit in het DNA van La Casa de Papel. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie. Die adrenaline, gemengd met gevoelens die voortkomen uit complexe en onvoorspelbare karakters, zullen voortduren tot het einde van La Casa de Papel. De bende wordt nu echter in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: Het is het meest epische deel van alle delen die we hebben geschoten”, zo werd het slotseizoen al omschreven.

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Om alvast opgewarmd te raken voor het slotstuk van La Casa de Papel, heeft Netflix nu de officiële trailer naar buiten gebracht. Die trailer werd eerder al door Itziar Ituno, beter bekend als Lissabon, bekeken op Instagram. Zij was na het zien van de trailer sprakeloos. Hieronder bekijk je de bloedstollende trailer zelf. Vanaf 3 september staat vervolgens het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix en drie maanden later volgt het slotstuk.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?