Laatste Nieuws

Black Mirror seizoen 6 aanstaande op Netflix

Seizoen 5 van Black Mirror kwam in 2019 uit op Netflix en daarna werd het wat stilletjes rond de dystopische dramaserie… Nu weten we echter dat de streamingdienst aan een nieuwe reeks werkt, Black Mirror keert dus terug!

Premièredatum ver weg

Dat is in ieder geval wat het toonaangevende medium Variety vandaag onthult. Volgens meerdere bronnen staat er een zesde seizoen van Black Mirror in de steigers bij Netflix en naar verluidt is de streamingdienst inmiddels aanbeland bij het castingproces. Dat betekent natuurlijk meteen wel dat de premièredatum nog ver weg is.

Kort vijfde seizoen

Netflix houdt de lippen natuurlijk nog stijf op elkaar wat betreft de verhalen die het wil vertellen in de nieuwe Black Mirror-afleveringen, maar dat zullen er volgens Variety in ieder geval meer zijn in seizoen 5, dat uit slechts drie afleveringen bestond… Daarin speelden Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace en Miley Cyrus de hoofdrollen.

‘Black Mirror-films’

Een bron die betrokken is bij het productieproces onthult dat het zesde seizoen van Black Mirror nóg filmischer wordt dan zijn voorgangers. De afleveringen moeten aanvoelen als films; iets wat al eerder in gang werd gezet. De afleveringen die als laatste werden gereleaset duurden immers al meer dan 60 minuten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?