Trailers

Black Mirror seizoen 4 komt toch nog in 2017

Black Mirror seizoen 4 Netflix

Het vierde seizoen van Black Mirror zal toch nog dit kalenderjaar verschijnen. Netflix liet de afgelopen weken trailers verschijnen van alle afleveringen, maar een releasedatum werd angstvallig stilgehouden. Het leek er dan ook op dat het wachten werd tot 2018, maar op 29 december 2017 zijn alle episodes te zien.

Zes nieuwe verhalen over de toekomst

Schrijver Charlie Brooker neemt ons opnieuw mee in de toekomst, waarbij de ontwikkeling van technologieën ook grote gevaren met zich meebrengen op ons dagelijks leven. Mogelijke problemen die hij in de eerdere seizoenen aanstipte zijn in sommige gevallen al deels werkelijkheid geworden. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de zes nieuwe verhalen.

Twee Emmy Awards

De afleveringen van Black Mirror zijn eigenlijk minifilms, want het zijn losstaande verhalen met telkens een andere cast. De aflevering San Junipero van aflevering drie won liefst twee Emmy Awards. Het vierde seizoen bestaat uit de verhalen Arkangel, Crocodile, Hang the DJ, USS Callister, Metalhead en Black Museum. Van iedere episode is een trailer verschenen. Extra aandacht is er voor Arkangel, want deze aflevering is geregiseerd door Jodie Foster.

Officiële trailer seizoen 4

Trailer Arkangel

Trailer USS Callister

Trailer Crocodile

Trailer Hang the DJ

Trailer Metalhead

Trailer Black Museum