Laatste Nieuws

Black Lightning stopt na vier seizoenen

Black Lightning houdt er na vier seizoenen mee op bij The CW. Het nieuws is een week nadat duidelijk werd dat de serie mogelijk een spin-off krijgt bekendgemaakt. Daarmee gaat er opnieuw een DC-serie ten einde komen. Eerder gebeurde dat al bij Arrow.

Jefferson Pierce

In Black Lightning draait het allemaal om Jefferson Pierce, gespeeld door Cress Williams. Hij heeft zijn superhelden pak al een tijdje aan de wilgen gehangen, maar zal nu toch weer in actie moeten komen als een lokale gang opkomt en één van zijn beste studenten strikt. In 2021 keert de serie nog één keer terug voor een gloednieuw seizoen.

“Ik wil graag de fenomenale cast, schrijvers en crew bedanken zonder wie dit niet mogelijk zou zijn geweest. Ik ben ongelooflijk trots op het werk dat we gedaan hebben en op de momenten die we gecreëerd hebben om DC’s eerste Afrikaans-Amerikaanse familie superhelden tot leven te brengen”, vertelde serieontwikkelaar en uitvoerend producent Salim Akil.

Spin-off

Ondertussen krijgt Black Lightning mogelijk wel nog een spin-off. Vorige week werd duidelijk dat The CW een pilot-aflevering had besteld. Zo gaan we in seizoen 4 een aflevering zien waarin het karakter Painkiller centraal staat. Het slotseizoen van Black Lightning wordt begin 2021 uitgezonden bij The CW. Pas zodra het complete seizoen is uitgezonden worden de afleveringen op Netflix verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?