Laatste Nieuws

Black Lightning seizoen 3 in maart naar Netflix

Netflix heeft de releasedatum voor het derde van Black Lightning bekendgemaakt. De afgelopen twee seizoenen van Black Lightning waren wekelijks te bekijken bij de streamingdienst, maar voor het derde seizoen werd de deal aangepast. Pas als het gehele derde seizoen is uitgezonden bij The CW mogen we op 26 maart aan de slag met Black Lightning op Netflix.

Nieuwe deal

Jarenlang had Netflix een deal met The CW waardoor seizoenen van veel series van The CW meeliepen met uitzendingen in de Verenigde Staten. Afgelopen zomer kwam aan die deal echter een einde en dat had gevolgen voor een aantal series. Een daarvan was Black Lightning, waar wel een nieuwe deal voor gesloten is waardoor afleveringen aan het eind van het seizoen in één keer mogen worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Goed nieuws Dynasty

Dat Netflix nu bekend heeft gemaakt dat Black Lightning seizoen 3 op 26 maart wordt toegevoegd aan het aanbod, betekent ook goed nieuws voor Dynasty. Met de nieuwe regeling mogen we ook het complete vierde seizoen van die serie op Netflix verwachten zodra het seizoen volledig is uitgezonden. Dat is later dit jaar het geval.