Laatste Nieuws

Bizarre rol voor Rowan Atkinson (Mr. Bean) in Peaky Blinders

Rowan Atkinson blijkt een bijzondere rol te spelen in het zesde seizoen van Peaky Blinders. We kennen de acteur vooral van zijn rol als Mr. Bean, maar in Peaky Blinders wordt hij één van de meest gehate mannen ooit.

Rowan Atkinson wordt Adolf Hitler

Rowan Atkinson vertolkt in Peaky Blinders de rol van Adolf Hitler. Voor seizoen 6 wordt namelijk de stap gemaakt naar de Tweede Wereldoorlog. Verschillende Engelse media hebben het nieuws omtrent de casting bekendgemaakt. Ondertussen worden ook andere rollen voor het zesde seizoen gecast. Het is echter nog onduidelijk wanneer de opnames van seizoen 6 van de serie van start gaan.

Oswald Mosley

In het zesde seizoen van Peaky Blinders wordt ook een grote rol verwacht van Sam Claflin. We maken een tijdsprong naar 1934. De acteur speelde in seizoen 5 van de serie al de rol van de Britse fascist Oswald Mosley. In seizoen 6 wordt zijn rol nog groter, omdat alles erop wijst dat Mosley de verbindende schakel wordt naar Hitler. In het echte leven was Hitler tenslotte aanwezig op de bruiloft van Mosley.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?