Laatste Nieuws

Bizarre plotwending voor Manifest: Netflix wil serie nu toch redden

Netflix gaat misschien zorgen voor een verrassende plotwending omtrent Manifest. De serie werd eerder gered door NBC en even zag het ernaar uit dat ook Netflix de serie niet zou redden. Daar komt nu mogelijk een verrassende wending in. Netflix zou de serie tóch willen redden.

Het verhaal

In Manifest worden we meegenomen naar vlucht Montego Air Flight 828. De vlucht gaat van Jamaica naar New York. De vlucht verloopt echter niet helemaal soepel en de passagiers maken een korte tijd van turbulentie mee. Wat ze dan nog niet weten, is dat er een periode van 5,5 jaar voorbij is gegaan zodra ze weer aan de grond komen. Lange tijd wordt gedacht dat de inzittenden dood waren en nu moeten ze opnieuw integreren in de samenleving.

Gecanceld

Het verhaal van Manifest leek vorige maand te stoppen toen NBC ervoor koos om na drie seizoenen de stekker uit de serie te trekken. Die beslissing leidde tot veel teleurgestelde fans. Zij besloten een campagne te starten onder de noemer #SaveManifest. Niet veel later verscheen Manifest op Netflix in de Verenigde Staten en had de serie binnen no time de eerste plek in de hitlijsten te pakken.

Toch redden?

Alhoewel Netflix eerst geen reden leek te zien om Manifest te redden, veranderde in de afgelopen dagen plotseling. Wellicht wel omdat de streamingdienst nu met eigen ogen kan zien hoe populair de serie is in Amerika. Manifest staat tenslotte al een maand bovenaan in de dagelijkse top-10. Mocht Netflix de serie daadwerkelijk redden, dan is de kans groot dat we Manifest binnenkort ook in België kunnen bekijken. In de komende weken moet blijken of Netflix de serie daadwerkelijk redt. In dat geval moet de streamingdienst wel opschieten, want anders verlopen de contracten van de acteurs en crewleden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?