Binnenkort op Netflix

Binnenkort komt er veel nieuws op Netflix, die zin gaat eigenlijk iedere dag op. De streamingdienst voegt namelijk dagelijks nieuwe films, series, documentaires, realityprogramma’s en stand-up shows toe aan het aanbod. De bibliotheek vult zich dan ook gestaag.

Dagelijks nieuwe titels op Netflix

Om je een overzicht te geven van wat er spoedig op Netflix zal verschijnen hebben we op deze binnenkort op Netflix pagina een overzicht gemaakt van de nieuwe content die je mag verwachten. Nagenoeg dagelijks zal er wel een nieuwe titel op Netflix verschijnen, waarbij het op een aantal dagen traditioneel druk is.

Eerste van de maand en vrijdagen zijn extra druk

De eerste van de maand gaan er veel nieuwe rechten in van aangekochte titels en dat geldt ook voor halverwege de maand (14, 15 en 16). Dit is ook de oorzaak dat juist op de laatste dag van iedere maand het druk is in het Netflix Verwijderalarm. Wekelijks is het extra druk op de vrijdag. Dit is de dag dat Netflix namelijk de Originals lanceert. Al valt sinds het eind van 2019 op dat er steeds meer spreiding komt over de rest van de dagen.

Deze films, series en docu’s komen binnenkort op Netflix

Vrijdag 3 april

La Casa de Papel (S04)
Coffee & Kareem

Zondag 5 april

Mission Impossible: Fallout

Maandag 6 april

The Big Show Show

Donderdag 9 april

The Circle Frankrijk

Vrijdag 10 april

Brews Brothers (S01)
Jaws 3
The Mummy
The Breakfast Club
Meet Joe Black
Love Wedding Repeat

Staat jouw geliefde serie nog niet op de lijst? Bekijk dan ook de ‘Wanneer verschijnen series op Netflix‘ pagina voor meer informatie!