Laatste Nieuws

Bingen! Series die in zijn geheel op Netflix te zien zijn

Wil je echt eens een serie helemaal van begin tot eind gaan bingewatchen? Dan kan dat volop op Netflix. Er zijn namelijk heel wat series, die inmiddels gestopt zijn, waarvan alle episodes te zien zijn op de streamingdienst. Wij hebben er een flink aantal voor je op een rij gezet.

Land Girls

In Land Girls volgen we vier van die dames, namelijk Annie, Bea, Joyce en Nancy. Zij hebben zich aangesloten bij de Women’s Land Army en werken op het landgoed Hoxleys in Helmstead. Het kwartet komt uit de stad en krijgt dus een flinke cultuurshock te verwerken. Van onschuldige meisjes worden ze al snel volwassen. Overdag werken ze met krijgsgevangen en in hun vrije tijd proberen ze er het beste van te maken.

Penny Dreadful

De meest iconische 19de-eeuwse horrorpersonages zijn verzameld in deze fantasierijke Original-serie waarin de mooie helderziende Vanessa Ives (Eva Green), ontdekkingsreiziger Malcolm Murray (Timothy Dalton), de onbezonnen Ethan Chandler (Josh Hartnett), en Dr Abraham Van Helsing (David Warner) samen met Victor Frankenstein en Dorian Gray op zoek gaan naar Murray’s ontvoerde dochter Mina en het ondenkbare kwaad een halt trachten toe te roepen.

Broadchurch

David Tennant speelt Alec Hardy, een zeer eigenwijze rechercheur die juist naar de rustige kustplaats was gekomen om af te zijn van alle. Die krijgt hij wel gelijk op zijn dak als de dode jongen (Danny) wordt aangetroffen. De lokale rechercheur Ellie Miller. Het tweetal botst vanaf de eerste minuut, maar toch werken ze zich naar een oplossing. Het verscheurt het volledige dorp en de strijd van de ouders van Danny Latimer wordt erg goed uitgediept. Het komt na drie seizoenen tot een ontknoping.

The Good Wife

The Good Wife draait om Alicia Florrick. Haar man Peter is een voormalige officier van justitie maar zit in de gevangenis vanwege een schandaal. Alicia keert terug in de advocatuur om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. Ze is een briljante advocate maar faalt op het gebied van intermenselijke omgang en de opvoeding van haar kinderen.

Hemlock Grove

De vreemde gebeurtenissen in Hemlock Grove, een fictieve stad in Pennsylvania, staan centraal. Roman Godfrey, erfgenaam van de rijke familie Godfrey, raakt bevriend met de nieuwkomer van de stad, Peter Rumancek. Recente brute moorden in de stad hebben geruchten doen opwaaien, en de twee werken samen om licht te werpen op de zaak en tegelijkertijd hun eigen duistere geheimen te verbergen.

The Fresh Prince of Bel-Air

Will Smith maakte in de jaren’90 zijn doorbraak als The Fresh Prince of Bel-Air. Hij werd door zijn moeder vanuit Philadelphia naar Beverly Hills gestuurd om veilig op te kunnen groeien. Dat doet hij bij zijn oom en de familie Banks. Het levert zes hilarische seizoenen op, waar de rebel steeds meer onderdeel wordt van de familie. Met een heerlijke rol voor Carlton Banks.

Rita

In deze komedie-serie draait het allemaal om Rita, gespeeld door Mille Dinesen. Rita is in de veertig en moeder van twee kinderen. Ze is werkzaam als lerares, maar is tegelijkertijd aardig rebels te noemen. Hoewel ze haar baan als lerares prima vervult, maakt ze een complete puinhoop van haar persoonlijke leven. Het liefst verbreekt ze iedere regel op het gebied van seks en dating. In Rita volgen we dan ook haar keuzes en hoe ze er telkens weer in slaagt om haar leven toch tamelijk op orde te houden.

Zoek je nog meer inspiratie? Ook deze series staan volledig op Netflix

 • Glee
 • Friends
 • How I Met Your Mother
 • Once Upon a TimeTeen Wolf
 • Pretty Little Liars
 • The Vampire Diaries
 • Breaking Bad
 • Gossip Girl
 • A Series of Unfortunate Events
 • Sons of Anarchy
 • Mad Men
 • Weeds
 • Velvet

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?