Laatste Nieuws

Beyoncé-docu Homecoming onderweg naar Netflix

Homecoming Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe documentaire over Beyoncé aangekondigd. Nu Coachella 2019 voor de deur staat, heeft de streamingdienst de releasedatum van de documentaire over Beyoncé op het festival in 2018 bekendgemaakt. Nog deze maand kunnen we met de documentaire aan de slag, de trailer is alvast vrijgegeven.

Documentaire Beyoncé

Beyoncé schreef vorig jaar geschiedenis tijdens het Coachella festival. Waar ze haar optreden in 2017 nog moest annuleren wegens een zwangerschap, was ze vorig jaar wel van de partij op het evenement. Ze was de eerste vrouwelijke headliner met een donkere huidskleur op het evenement. Haar optreden daar is nu in een documentaire gegoten en binnenkort te zien bij Netflix.

Homecoming op Netflix

Homecoming wordt nog deze maand toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Via het officiële Twitter-account maakte de streamingdienst bekend dat Homecoming vanaf 17 april te bekijken is. Daarmee wordt de documentaire toegevoegd tussen het eerste en tweede weekend van Coachella 2019. Ook de trailer is alvast nu verschenen.