Laatste Nieuws

Bevestiging Stranger Things: Hopper leeft nog

Netflix heeft eindelijk opheldering gegeven over de toekomst van Jim Hopper uit Stranger Things. Aan het eind van het derde seizoen was zijn lot nog onbekend, maar inmiddels weten we dat Hopper nog leeft. Dat is duidelijk geworden door een video.

The American

Aan het eind van seizoen 3 leek al gezinspeeld worden op een terugkeer van Hopper toen het ging om The American. Nu is duidelijk geworden dat Hopper nog leeft en gevangen is genomen door de Russen. Dat werd bekend toen de makers van de serie bekendmaakten dat de productie van seizoen 4 is gestart. “Maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet alleen maar goed nieuws voor onze Amerikaan.”

“Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt… Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd… bid voor de The American.”

Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Stranger Things wordt in 2020 op Netflix verwacht. Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar we mogen sowieso rekening houden met dit kalenderjaar. Mogelijk dat gekozen wordt voor een release rond Thanksgiving of Kerstmis.

7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?