Laatste Nieuws

Better Call Saul pas in 2020 terug voor seizoen 5

Better Call Saul Netflix

Slecht nieuws voor de fans van Better Call Saul. De laatste tijd zag het ernaar uit dat we het vijfde seizoen nog later dit jaar mochten verwachten, maar dat gaat niet meer gebeuren. De makers hebben bekendgemaakt dat de serie pas in 2020 terugkomt met nieuwe afleveringen.

Jimmy MCGill en Saul Goodman

Better Call Saul is de succesvolle spin-off van Breaking Bad. De serie vertelt het verhaal van de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman. In België is de serie te volgen via Netflix, maar in de Verenigde Staten wordt de serie uitgezonden bij AMC. Door een deal tussen Netflix en AMC kunnen we vaak nog in dezelfde week als de release in Amerika aan de slag met een nieuwe aflevering van Better Call Saul.

Better Call Saul seizoen 5 op Netflix

Op seizoen 5 is het nu echter wel langer wachten dan voorheen werd verwacht. In de zomer van 2018 werd al duidelijk dat er nog een seizoen 5 zou komen en nu is duidelijk geworden dat dat pas gaat gebeuren in 2020. Eerder werd nog rekening gehouden met het najaar van 2019, maar dat is volgens AMC-president Sarah Barnett niet haalbaar. “De serie is gedreven op talent. Deze willen we niet verkwanselen door het proces op te jagen. Dat zou een slechtere show opleveren en dat is het laatste dat we willen.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als Better Call Saul seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!