Laatste Nieuws

Better Call Saul krijgt opmerkelijke spin-off

Een spin-off van een spin-off. Deze is aanstaande! Better Call Saul is de spin-off van Breaking Bad. Het zesde en laatste seizoen van BCS wordt momenteel opgenomen, maar de makers hoeven zich niet te vervelen. Er wordt namelijk gewerkt aan Slippin’ Jimmy!

Nog verder terug in de tijd

Better Call Saul is de prequel van Breaking Bad. Saul Goodman is het hoofdpersonage en door de seizoenen heen zien we hoe hij van Jimmy McGill langzaam veranderde in de louche advocaat Saul. Maar er is nog veel meer gebeurd.

Jeugdjaren van Jimmy aka Saul

In Slippin’ Jimmy wordt namelijk ingezoomd op de jeugdjaren van Jimmy. Daarin is ook een belangrijke rol weggelegd voor zijn oudere broer Chuck. AMC heeft één seizoen besteld van Slippin’ Jimmy, maar er is nog wel een bijzonderheid.

Slippin’ Jimmy wordt een animatieserie

De opzet wordt namelijk totaal anders, want Slippin’ Jimmy wordt een animatieserie. Hoeveel afleveringen er worden gemaakt is nog niet bekend, wel dat we teruggaan naar Cicero en het volledig gemaakt zal worden in retrostyle. Maar eerst wordt het nog wachten op het slotseizoen van Better Call Saul, die in 2022 wordt verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?