Laatste Nieuws

De Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Romantische komediefilms zijn uiterst populair op Netflix. Romcoms doen het de laatste jaren zelfs zo goed, dat Netflix de zomer van 2018 had omgedoopt tot de Summer of Love. De een na de andere romantische komediefilm verscheen. In dit artikel vind je de beste romantische komediefilms op Netflix.

Romcoms op Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we Valentijnsdag, de dag van de liefde. In aanloop naar de dag, lanceert Netflix altijd de nodige liefdesfilms om alvast in de sfeer te kommen. De romcoms bieden ruimte voor een lach en een traan, maar uiteindelijk gaat het vooral om de liefde. Het zijn echte feelgoodfilms waarbij het uiteindelijk toch weer goedkomt.

Trilogie

De laatste jaren zijn op Netflix heel wat verschillende romantische komediefilms gelanceerd. In 2018 verschenen zes romantische films op een rijtje en die zomer werd dan ook omgedoopt tot de Summer of Love. Inmiddels is de lijst flink uitgebreid en zijn we van To All The Boys dit jaar al toe aan het slotstuk. Ook van The Kissing Booth mogen we nog in 2021 het laatste deel uit de trilogie verwachten. Voor nu kun je alvast met onderstaande lijst aan de slag waarbij twee romcoms een IMDb-score hoger dan een 7 hebben.

Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Titel IMDb
1. Love, Rosie 7,2
2. To All The Boys I’ve Loved Before 7,2
3. Always Be My Maybe 6,8
4. Set it Up 6,5
5. When We First Met 6,4
6. Irreplaceable You 6,4
7. Someone Great 6,2
8. The Kissing Booth 6,1
9. To All The Boys: P.S. I Still Love You 6,0
10. Isn’t It Romantic 5,9
11. Sierra Burgess is a Loser 5,9
12. The Perfect Date 5,8
13. The Kissing Booth 2 5,8
14. Happy Anniversary 5,7
15. Falling inn Love 5,6

De lijst met beste romantische komediefilms wordt met enige regelmaat bijgewerkt, de laatste update is gedaan op 11 februari 2021.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?