Laatste Nieuws

Bedenker werkt aan La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel is al vier seizoenen lang een groot succes op Netflix. Toch laat de vernieuwing voor een vijfde seizoen inmiddels lang op zich wachten. Alhoewel Netflix nog geen officiële bevestiging heeft gegeven, lijkt een vijfde seizoen van de Spaanse hitserie er echter wel te komen. Zo heeft bedenker Alex Pina via Instagram laten weten dat hij het momenteel werkt aan het script voor seizoen 5.

Cliffhanger

Het vierde seizoen van La Casa de Papel liet ons achter met een grote cliffhanger. Waar normaal de overval na twee seizoenen wel afgerond is, zorgde het slot van seizoen vier voor nog heel veel vragen. Desondanks liet Netflix nog niets weten over een eventueel vervolg. Nu blijkt dat er achter de schermen wel degelijk gewerkt wordt aan een vijfde seizoen.

La Casa de Papel seizoen 5

Volgens verschillende geruchten werken de makers van de Spaanse reeks al sinds oktober aan de pre-productie van een nieuw seizoen. Inmiddels heeft Alex Pina via Instagram ook laten weten dat hij druk aan het schrijven is voor seizoen 5. Hoever dat proces al gevorderd is, is niet bekend. Mochten de opnames nog niet zijn begonnen, dan is de kans groot dat we lang moeten wachten op nieuwe afleveringen. De coronacrisis maakt opnames in Spanje momenteel tenslotte onmogelijk.

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?