Verwijderalarm

Bates Motel gaat deuren sluiten; verwijderd van Netflix

Bates Motel is nog maar kortstondig te zien op Netflix. De thrillerserie vertelt het verhaal van voor Psycho en beslaat in totaal vijf seizoenen. Deze reeks is in zijn geheel te zien op Netflix, maar niet lang meer. Bates Motel staat namelijk op de nominatie om te worden verwijderd.

Grote vertrekker van november

Van series wordt normaliter een maand voor het verlopen van de licentie door Netflix bekendgemaakt dat deze zal gaan verdwijnen. Zo is er nog de tijd om de serie af te kijken. Voor november is dit het geval met Bates Motel. De serie zal op 30 november voor het laatst te zien zijn, daarna wordt de reeks geschrapt uit de bibliotheek van de streamingdienst. Er is altijd nog de kans dat de licentie op het laatste moment nog wordt verlengd, zoals in het verleden met andere series is gebeurd. Maar de kans hierop is normaliter klein.

Van Bates Motel naar Psycho

De film Psycho uit 1960 van Alfred Hitchcock is een absolute klassieker. In Bates Motel wordt de voorgeschiedenis verteld van Norman Bates en zijn moeder Norma Bates. De serie speelt zich wel in een andere fictieve plaats af. Het laatste seizoen vertelt het verhaal van Psycho, met een belangrijke rol voor Rihanna. Ben je bezig met Bates Motel? Dan heb je dus nog tot 30 november om de reeks af te kijken. Wil je nog beginnen met kijken? Dan is een marathon noodzakelijk, de volledige reeks beslaat vijftig afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?