Laatste Nieuws

Bar van Jack verklapt: Opnames Virgin River 4 zijn van start

Het vierde seizoen van Virgin River is door Netflix officieel nog niet aangekondigd, maar een vervolg van de romantische dramaserie is wel aanstaande. Het is namelijk uitgelekt dat de opnames voor een nieuw seizoen al bezig zijn.

De bar van Jack

In Virgin River bestiert Jack een bar en hiervoor blijkt dat The Watershed Grill wordt gebruikt als opnamelocatie. Deze horecagelegenheid heeft via hun sociale kanalen laten weten de komende dagen gesloten te zijn, omdat er opnames plaatsvinden voor… Virgin River! The Watershed Grill, de bar waarin de opnames van Jacks bar in plaatsvinden, plaatste op Instagram dat de bar gesloten zou zijn op 17 en 18 augustus vanwege opnames met als hashtag #virginriver. Niet veel later werd die post verwijderd en verscheen er een bericht online dat de bar dicht zou zijn vanwege onderhoud.

Vierde seizoen Virgin River in aantocht

Dat kan dus niets anders betekenen dan dat het vierde seizoen van de reeks in aantocht is. Of dit de eerste opnames zijn, of dat er in de afgelopen maanden al veel meer is opgenomen blijft op dit moment de vraag. Daarvoor blijft het even wachten op een verklaring van Netflix. Virgin River verscheen begin juli op de streamingdienst en vanaf dat moment heeft de reeks onafgebroken in heel veel landen in de dag top-10 gestaan. Een verlenging was dan ook slechts een kwestie van tijd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?