Laatste Nieuws

Baptiste (spin-off The Missing) keert terug voor seizoen 2

Er komt een nieuw seizoen aan van Baptiste. De spin-off van The Missing werd op 17 juni 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix als een derde seizoen van The Missing. Nu is duidelijk dat er een tweede seizoen is besteld van de spin-off.

The Missing

The Missing ging in 2015 van start bij de BBC. De reeks werd opgenomen in Frankrijk waarin we volgden hoe een Engels gezin hun zoon kwijtraakten. Beide ouders gaan daar totaal verschillend mee om. De vader van het gezin wil er alles aan doen om de verdwijning op te lossen en bestookt Bapitiste met iedere aanwijzing die hij vindt. Na de release van het tweede seizoen verscheen in 2019 ook een spin-off genaamd Baptiste. Voor dat verhaal werd afgereisd naar Amsterdam.

Baptiste op Netflix

Het tweede seizoen van Baptiste vindt plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daar wordt de zoektocht gestart naar het verdwenen gezin van een Britse ambassadeur. Iets wat bemoeilijkt wordt nu de lokale politie corrupt blijkt te zijn. Een releasedatum voor Baptiste seizoen 2 is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Baptiste seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?