Trailers

Baanbrekende serie The OA gelanceerd op Netflix

The OA Netflix

The OA is vier dagen voor de lancering door Netflix groots aangekondigd. De afgelopen dagen verschenen er al telkens cryptische teksten op de socials van de streamingdienst. Waar er gedacht werd dat dit over Stranger Things ging, bleek het verwijzingen naar The OA,  een mysterieuze dramaserie met Brad Pitt als producer.

Blind meisje keert na zeven jaar terug
Wanneer Prairie Johnson (gespeeld door Brit Marling) terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Baanbrekende serie

Op vrijdag 16 december verschijnt het volledige eerste seizoen van de dramaserie op Netflix. Creators Brit Marling en Zal Batmanglij, bekend van onder andere de film The East, bedachten en schreven deze unieke productie samen. Marling speelt tevens de hoofdrol naast Jason Isaacs (Harry Potter), Emory Cohen (Brooklyn), Phyllis Smith (The Office) en Patrick Gibson. Batmanglij regisseerde alle afleveringen. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Sarah Esberg en Michael Sugar zijn executive producers van The OA. De verwachtingen zijn hoog gespannen na de verrassende lancering van de serie, want Netflix noemt het een baanbrekende serie. Vanaf vrijdag 16 december weten we meer, nu kunnen we alvast de trailer zien.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?