Laatste Nieuws

Atypical vernieuwd voor vierde én laatste seizoen

Netflix heeft groen licht gegeven voor een vierde en tevens laatste seizoen voor Atypical. Dat is ongeveer vier maanden na de release van het derde seizoen bekendgemaakt. Het slotseizoen van de reeks bestaat uit tien afleveringen en wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Atypical

In Atypical gaat het om Sam, gespeeld door Keir Gilchrist. Nu Sam negentien is, is hij klaar met zijn beschermde leven en is hij op zoek naar liefde en onafhankelijkheid. Dat brengt hem op een grappige en emotionele reis waarbij hij zichzelf ontdekt, maar waarbij ook zijn familie zichzelf tegenkomt.

Atypical seizoen 4 op Netflix

Met het vierde seizoen krijgen de makers Robia Rashid en Seth Gordon de kans om het verhaal af te ronden. Daar is Rashid dankbaar voor. “Ik ben enthousiast voor het het vierde seizoen. Terwijl ik verdrietig ben vanwege het feit dat het einde van de serie nadert, ben ik tegelijkertijd dankbaar voor het feit dat we ons verhaal hebben kunnen vertellen”, aldus Rashid. Het slotseizoen komt in 2021 op Netflix. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?