Laatste Nieuws

Assassin’s Creed krijgt eigen live-action serie op Netflix

Assassins’s Creed krijgt een live-action serie op Netflix. Na het succes van The Witcher en de aanstaande serie van Resident Evil, mag nu de volgende game rekenen op een eigen live-action serie. Een releasedatum voor de eigen serie van Assassin’s Creed is nog niet bekend.

Succesvolle game

Assassin’s Creed werd in 2007 voor het eerst gelanceerd en sindsdien is de game uitgegroeid tot één van de meest succesvolle spellen van het afgelopen decennium. De actiegame van Ubisoft wordt in november voorzien van een gloednieuw deel en nu blijkt er nog meer nieuws op komst nu de game een eigen live-action serie krijgt.

Live-action serie

Nu duidelijk is dat de live-action serie van Assassin’s Creed er definitief gaat komen, wordt er hard gezocht naar een geschikte showrunner. Jason Altman van Ubisoft zegt daarover: “We zijn dolenthousiast om dit met Netflix te gaan maken, het wordt een nieuw avontuur in het Assassin’s Creed-universum.” Met onderstaande logo werden fans alvast opgewarmd voor de gloednieuwe reeks. Het is nog onduidelijk wanneer de productie van start gaat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?