Laatste Nieuws

Arrow spin-off over The Canaries in de maak

Mogelijk toch goed nieuws voor de fans van Arrow. De serie is bijna aan zijn slotseizoen toe, maar nu is er toch enigszins goed nieuws gekomen. Arrow krijgt mogelijk een spin-off waarin het draait om crime-fighting team The Canaries.

Spin-off

De makers van Arrow hebben ervoor gekozen om één van de afleveringen uit het slotseizoen van de reeks te gebruiken om The Canaries in de spotlights te zetten. De aflevering dient als pilot voor een mogelijk spin-off. Dat houdt in dat wanneer die aflevering goed wordt ontvangen dat er gewerkt gaat worden aan een compleet seizoen. In dat eventuele volledige seizoen draait het dan om Mia Smoak, Laurel Lance en Dinah Drake die samen The Canaries vormen.

Slotseizoen Arrow

Voor Arrow zit het avontuur er bijna op. Het was de eerste serie van de Arrowverse en daarna zijn er heel wat gevolgd. De reeks kwam voornamelijk ten einde omdat hoofdrolspeler Stephen Amell toe was aan nieuwe uitdagingen. Hij sloot echter niet uit in de toekomst nog terug te keren voor crossover-afleveringen. Het achtste en tevens laatste seizoen wordt in oktober verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer Arrow seizoen 8 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!