Laatste Nieuws

Anne met een E krijgt een derde seizoen

Anne with an E seizoen 2 Netflix

Netflix en CBC hebben een nieuw seizoen besteld van Anne met een E. Het tweede seizoen verscheen deze zomer op Netflix en zal binnenkort pas beginnen op de Canadese zender, toch is er nu al een derde seizoen besteld van ‘Anne with an E’ zoals de Engelse titel luidt.

Oorspronkelijk bedoeld als miniserie

“We zijn dolenthousiast dat we nu al een derde seizoen kunnen aankondigen, terwijl het tweede seizoen nog moet draaien in Canada”, aldus Sally Catto namens CBC. De nieuwe verfilming van het klassieke verhaal over het weesmeisje Anne was eigenlijk bedoeld als een miniserie. Het eerste seizoen viel zo goed in de smaak dat er een vervolg werd gemaakt. Opnieuw scoorde het uitstekend op IMDb, want met uitzondering van één aflevering scoorde iedere episode minimaal een 8,4. De serie wordt overall beoordeeld met een 8,5.

Romantische complicaties en ruige avonturen

Over het derde seizoen heeft showrunner Moira Walley-Beckett alvast een tipje van de sluier gelicht. “Anne zal zestien jaar oud zijn wanneer we terugkeren. Het zal een seizoen worden met romantische complicaties, ruige avonturen en dramatische ontdekkingen. We willen belangrijke en hedendaagse thema’s behandelen die de kijkers hopelijk blijven inspireren.”

Het derde seizoen van Anne met een E wordt in de zomer 2019 verwacht op Netflix. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer het seizoen verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!