Laatste Nieuws

Anne met een E-actrice in Stranger Things seizoen 4

De cast van Stranger Things is versterkt met vier nieuwe gezichten. De gebroeders Russo hebben Geeked Week gebruikt om hun vier nieuwe castleden voor te stellen aan het publiek. Daarbij blijkt onder meer een rol weggelegd voor Anne with an E-actrice Amybeth McNulty. Zij kruipt voor seizoen 4 in de huid van Vickie.

Vickie

Bij de aankondiging van de nieuwe castleden werd ook meteen duidelijk welke rol zij vertolken. McNulty is binnengehaald voor de rol van de coole en snel pratende band nerd Vickie. Een van de vaste gezichten uit Stranger Things schijnt een oogje op haar te krijgen. De andere nieuwe gezichten zijn die van Myles Truitt, Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grace Van Dien.

Schokkende gebeurtenis

Truitt speelt in Stranger Things seizoen 4 Patrick. Hij is een basketbalspeler in Hawking die alles mee heeft in het leven, tot een schokkende gebeurtenis alles op zijn kop zet. Chen is verantwoordelijk voor de rol van MS. Kelly, een populaire studieadviseur. Van Dien speelt Chrissy, de leidster van de cheerleaders van Hawkins High. De opnames van Stranger Things seizoen momenteel in volle gang, maar een releasedatum is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal dat ergens in 2022 worden.

Wil jij als eerste weten wanneer het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de teaser van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?