Laatste Nieuws

Animatieserie Jurassic World volgend jaar naar Netflix

Jurassic World Camp Cretaceous Netflix

Netflix heeft de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous besteld. De serie is geïnspireerd door de Jurassic Park-films. In 2020 moeten de eerste afleveringen van de animatie-serie van Dreamworks op Netflix verschijnen.

Jurassic World

Dreamworks gaat voor Netflix aan de slag met een animatieserie van Jurassic World. De serie speelt zich af in dezelfde periode als de film Jurassic World die in 2015 verscheen. De serie volgt een groep van zes tieners die gekozen zijn voor een once-in-a-lifetime ervaring op het dinosauruseiland Isla Nublar. Zodra de dino’s in opstand komen, gaat het mis voor de tieners. Onmogelijk om de buitenwereld te bereiken zullen ze vrienden moeten worden om te overleven.

Jurassic World naar Netflix

Jurassic World: Camp Cretaceous komt in 2020 naar Netflix. Scott Kreamer en Lane Lueras zijn aangesteld als showrunner en uitvoerend producenten. Ook Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow behoren tot de uitvoerend producenten. De animatieserie is het meest recente project van DreamWorks Animation.

Netflix heeft een peperdure first look deal voor animatieseries gebaseerd op Universal Pictures-projecten. Daardoor kon het Jurassic World in een vroeg stadium oppikken. Eerder verschenen onder meer al She-Ra and the Princesses of Power, The Boss Baby: Back in Business en in de toekomst mogen we nog een geanimeerde Fast & Furious serie verwachten.

Bekijk de teaser van Jurassic World: Camp Cretaceous