Laatste Nieuws

American Crime Story seizoen 3 gaat over Clinton en Lewinsky

Het thema voor het derde seizoen van American Crime Story is bekend. In seizoen 3 worden we meegenomen naar de zaak Bill Clinton en Monica Lewinsky. Het derde seizoen is inmiddels officieel in productie gegaan.

Planning in de problemen

De planning van American Crime Story verliep de laatste jaren wat anders dan verwacht. Het eerste seizoen over O.J. Simpson was een groot succes, maar daarna kwam de reeks in de problemen terecht. Zo had het tweede seizoen eigenlijk moeten gaan over orkaan Katrina, maar de productie daarvan verliep allesbehalve soepel. Voor seizoen 2 werd uiteindelijk dan ook gekozen voor The Assassination of Gianni Versace wat eigenlijk het derde seizoen had moeten worden.

Voor seizoen 3 was het even de verwachting dat nu alsnog gekozen werd voor het Katrina-thema, maar dat gebeurt niet. De orkaan die in 2005 voor grote problemen zorgde in de Verenigde Staten wordt niet meer behandeld. Het draait in het derde seizoen om President Bill Clinton en zijn affaire met Witte Huis-medewerkster Monica Lewinsky.

American Crime Story seizoen 3 op Netflix

De opnames voor het derde seizoen van American Crime Story gaan in februari van start. FX heeft daarnaast ook al de startdatum van de uitzendingen bekendgemaakt. De eerste aflevering is vanaf 27 september 2020 te bekijken bij de zender. In Nederland moeten we wachten tot de serie wordt toegevoegd aan Netflix. Daar lijken we American Crime Story eind 2020 of begin 2021 te mogen verwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer American Crime Story seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?