Laatste Nieuws

Altered Carbon met Joel Kinnaman komt in februari + trailer

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon met in de hoofdrol Joel Kinnaman zal het eerste kwartaal van 2018 gaan beïnvloeden. De bovennatuurlijke serie verschijnt op 2 februari exclusief op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de cyberpunt noir klassieker van Richard K. Morgan.

Het eeuwige leven

Zou jij het eeuwige leven willen als je de kans kreeg? En tegen welke prijs? 300 jaar in de toekomst zijn de mogelijkheden eindeloos, zoals te zien is in de nieuwste Netflix Original serie Altered Carbon. Kinnaman, bekend van House of Cards en The Killing, heeft de hoofdrol en is te zien samen met James Purefoy, Byron Mann, Chris Conner en Martha Higareda. Het verhaal speelt zich driehonderd jaar in de toekomst.

Moord oplossen, maar eigen verleden is nog niet opgelost

De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld.

Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijkste man op aarde Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf. Terwijl het onderzoek vooruitgang boekt, merkt Kovacs dat ook zijn eigen verleden nog niet verleden tijd is.

Bekijk de trailer van Altered Carbon