Laatste Nieuws

Vervolg Alta Mar binnen half jaar na eerste seizoen

Alta Mar krijgt een opvallend snel vervolg. De Spaanse thriller-dramaserie verscheen dit voorjaar op Netflix en een half jaar later zal het tweede seizoen al te zien zijn op de streamingdienst.

Van makers Gran Hotel en Velvet

Van de makers van Gran Hotel en Velvet kwam in mei Alta Mar op Netflix, ook bekend met de Engelse titel High Seas. Al snel verscheen in de Spaanse media dat er gewerkt werd aan een tweede seizoen, die door een grote cliffhanger ook werd ingeluid aan het slot van het eerste seizoen. Dit tweede seizoen zal op 22 november al op Netflix verschijnen.

Levens staan op het spel

Twee zussen die op een grote cruise naar Zuid-Amerika reizen vormen het verhaal in Alta Mar. De één gaat trouwen en de ander wil een nieuw leven starten. Vlak voor ze aan boord gaan nemen ze een verstekeling mee, die beweert dat haar man achter haar aan zit om haar te vermoorden. Al snel blijkt alles anders te zijn. Het leven van de twee zussen staat op het spel, niemand op het schip blijkt te vertrouwen en nadat de haven is verlaten valt er al snel een dode te betreuren. Aan het einde van het eerste seizoen lijkt alles te zijn opgelost, maar dat is schone schijn.

Bekijk de teaser van Alta Mar seizoen 2