Meer zoals dit

Als je Harry Potter leuk vindt, dan is Sick Note een aanrader

Harry Potter Sick Note

Qua genre komen Harry Potter en de serie Sick Note niet bepaald met elkaar overeen. Toch kun je deze serie een kans geven als je fan bent van Harry Potter, zeker als Rupert Grint één van je favorieten is.

Het is soms moeilijk om een film of serie te kiezen op Netflix. Voor je het weet zit je uren door het aanbod te scrollen. Gelukkig biedt Netflix ook het tabblad ‘meer zoals dit’ en worden op basis van het sterke algoritme van de streamingdienst films of series aangeraden die je kunt kijken. Dit hoeft niet eens per se qua verhaal overeenkomsten te hebben, maar het systeem van Netflix ‘weet’ dat veel kijkers dit ook leuk vinden.

Sick Note op Netflix in België

Rupert Grint speelt namelijk de hoofdrol in Sick Note. De acteur is uiteraard verreweg het meest bekend van zijn rol in Harry Potter, waarin hij Ron Weasley speelt. Sinds enige tijd zijn de films van Harry Potter te zien op Netflix, al moet je daar wel een kleine omzetting voor doen in de taalinstellingen. De films van Harry Potter heb je ongetwijfeld al vaker gezien, maar Sick Note is nog behoorlijk onbekend.

Het verhaal van Sick Note is ook heel anders dan Harry Potter, want het is een komedieserie. Grint speelt daarin Daniel Glass, die te horen krijgt dat hij kanker heeft. Het blijkt echter een verkeerde diagnose en vanaf dat moment besluit de nietsnut Daniel daar zijn voordeel uit te halen. Hij laat zijn naasten geloven dat hij nog steeds kanker heeft, maar daardoor raakt hij vanzelf verstrikt in een web van leugens.

Bekijk Sick Note op Netflix