Meer zoals dit

Als je Fifty Shades of Grey leuk vindt, dan is No Strings Attached een aanrader

Volgende week is het Valentijnsdag en de laatste jaren heeft de Fifty Shades-reeks zich ontwikkeld tot dé Valentijnsdag-film, maar sinds deze films niet meer op Netflix staan hebben wij naar een goed alternatief gezocht. No Strings Attached it is.

Het is soms moeilijk om een film of serie te kiezen op Netflix. Voor je het weet zit je uren door het aanbod te scrollen. Gelukkig biedt Netflix ook het tabblad ‘meer zoals dit’ en worden op basis van het sterke algoritme van de streamingdienst films of series aangeraden die je kunt kijken. Dit hoeft niet eens per se qua verhaal overeenkomsten te hebben, maar het systeem van Netflix ‘weet’ dat veel kijkers dit ook leuk vinden.

No Strings Attached op Netflix in België

No Strings Attached is een heerlijke romantische komedie om in de dagen voor 14 februari of op Valentijnsdag zelf te kijken met je partner. In de hoofdrollen spelen Ashton Kutcher (prettig voor de vrouwelijke kijker) en Natalie Portman (prettig voor de mannelijke kijker). Zij spelen Emma en Adam en hebben een open relatie. Ze hebben samen plezier tussen de lakens en hebben verder geen verplichtingen naar elkaar, totdat er toch gevoelens voor elkaar ontstaan. Vanaf dat moment wordt het lastig tussen Emma en Adam.

Fifty Shades of Grey op Netflix

Momenteel zijn de films uit de Fifty Shades of Grey-boeken van schrijver E.L. James niet beschikbaar op Netflix. Het eerste deel van Fifty Shades was lange tijd wel beschikbaar op Netflix, maar werd bijna een jaar geleden verwijderd door de streamingdienst. Mogelijk keert de titel binnenkort weer terug in het aanbod, maar dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van de rechten. Het kan in ieder geval helpen om een suggestie in te dienen bij Netflix. Ook dit jaar verschijnt er weer een nieuwe film uit de reeks. Sinds enkele weken draait Fifty Shades Freed in de cinema. Het is nog niet bekend of deze film op korte termijn bij Netflix te zien zal zijn.

Bekijk Lie To Me op Netflix