Meer zoals dit

Als je Family Guy leuk vindt, dan is Paradise PD een aanrader

Family Guy Paradise PD

Family Guy behoort al jaren tot de meest populaire animatieseries voor volwassenen. Ook Netflix probeert voet aan de grond te krijgen in die wereld, zoals met Disenchantment, maar ook met Paradise PD.

Het is soms moeilijk om een film of serie te kiezen op Netflix. Voor je het weet zit je uren door het aanbod te scrollen. Gelukkig biedt Netflix ook het tabblad ‘meer zoals dit’ en worden op basis van het sterke algoritme van de streamingdienst films of series aangeraden die je kunt kijken. Dit hoeft niet eens per se qua verhaal overeenkomsten te hebben, maar het systeem van Netflix ‘weet’ dat veel kijkers dit ook leuk vinden.

Paradise PD op Netflix in België

Paradise PD is sinds het einde van afgelopen zomer beschikbaar op Netflix. Het eerste seizoen werd op 31 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Paradise PD komt van de makers van Brickleberry. Van die serie werden tussen 2012 en 2015 drie seizoenen gemaakt en in Paradise PD is goed te zien dat dezelfde makers gewerkt hebben aan de nieuwe serie. De geanimeerde hoofdrolspelers tonen veel uiterlijke overeenkomsten met Brickleberry, maar voor het verhaal is dit keer niet gekozen voor rangers, maar voor een politiekorps.

Een nogal chaotisch politiekorps, wel te verstaan. In Paradise PD voegt een gedreven jonge agent zich bij het korps. Niet geheel toevallig wordt dat politiekorps geleid door zijn vader. Net als in Family Guy is er in Paradise PD ook een belangrijke rol voor een hond. Dit keer gaat het om de drugshond van het politiekorps. Samen met de agenten moet een grote drugszaak opgelost worden, maar dat gaat alles behalve op de normale wijze.

Ben je fan geworden van Paradise PD? Dan is er goed nieuws, want er komt ook een tweede seizoen van de serie!

Bekijk Paradise PD op Netflix