Laatste Nieuws

Alle theorieën over mysterie Jughead in Riverdale

Deze week verschijnt er geen nieuwe aflevering van Riverdale online op Netflix. Toch is er genoeg rondom de serie wat ons bezighoudt. Want hoe zit het nu met Jughead? Flash forwards doen vermoeden dat hij is overleden, maar is Jughead echt dood? Op internet staat het inmiddels vol met theorieën over Jughead.

Vooruitblikken

De grote vraag die ons momenteel bezighoudt in Riverdale is: ‘Wat is er gebeurd met Jughead?’. Is hij echt overleden of heeft hij zijn eigen dood in scene gezet? De flash fowards lijken erop te wijzen dat het over en uit is voor Jughead, maar theorieën op het internet doen inmiddels anders vermoeden.

1. The Perfect Murder

Veel fans zijn ervan overtuigd dat Jughead niet écht dood is. Hij moest tenslotte voor school een verhaal schrijven. De leerlingen krijgen de taak om het nieuwe Baxter Brothers boek te schrijven. Het thema is ‘The Perfect Murder’. Mogelijk heeft hij voor dat verhaal zijn eigen dood in scene gezet.

2. Jughead neemt wraak voor zijn opa

Jughead kwam er al vrij snel achter dat een verhaal van zijn opa is gejat. Het is niet ondenkbaar dat Jughead zijn eigen dood in scene heeft gezet om te voorkomen dat zijn verhalen worden gejat. Op die manier haalt hij zichzelf uit de competitie.

3. Francis DuPont is verantwoordelijk voor dood Jughead

Francis DuPont is verantwoordelijk voor de diefstal van het verhaal van de opa van Jughead. Toen Jughead iemand in vertrouwen nam, duurde het niet lang voordat hij te overlijden kwam. Mogelijk heeft DuPont nu gezorgd voor de moord op Jughead om zijn geheim privé te houden.

4. Bret Weston Wallis doodde Jughead

Als iemand dit seizoen een hekel heeft aan Jughead, dan is het wel Bret Weston Wallis. De scholier zou er alles aan doen om Jughead het leven zuur te maken. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij Bret heeft vermoord en daar Archie, Betty en Veronica voor wil laten opdraaien.