Laatste Nieuws

Alle Halloween films en series die in 2022 op Netflix komen

Halloween wordt ook in België steeds populairder: het griezelfeest uit de Verenigde Staten komt elk jaar weer prominent terug. Netflix speelt hier dankbaar op in, met een hoop mooie films en series die in 2022 nog uitkomen… vóór 31 oktober. Hieronder een overzicht!

Devil in Ohio – 2 september

In de Netflix-miniserie Devil in Ohio speelt actrice Emily Deschanel de rol van Suzanne Mathis, een psychiater die haar man en kinderen verrast door een mysterieuze jonge vrouw, Mae, in huis te nemen. De vrouw, die kampt met een zwaar trauma, lijkt te zijn ontsnapt uit een duivelse cult en haar komst dreigt nu haar hele familie uit elkaar te scheuren.

DAHMER (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) – 21 september

DAHMER is een biografische serie van Ryan Murphy (American Horror Story), die het verhaal vertelt van de beruchte seriemoordenaar Jeffrey Dahmer (Evan Peters) door de ogen van zijn slachtoffers. De serie gaat in op de voordelen van zijn blanke huidskleur en kijkt kritische op de handhavers die hem meerdere keren lieten ontsnappen.

Mr. Harrigan’s Phone – 5 oktober

Mr. Harrigan’s Phone is een van de korte verhalen van thrillerschrijver Stephen King uit zijn If it Bleeds-collectie. Het gaat over een jongeman die communiceert met de geest van zijn oudere vriend via een iPhone.

The Midnight Club – 7 oktober

The Midnight Club is de nieuwste serie van Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) en vertelt het verhaal van zeven terminale tieners die wonen in Rotterdam House, een hospitium voor jongeren. Om toch nog een beetje lol te beleven in de laatste dagen van hun leven, vormen ze een clubje genaamd The Midnight Club. Hun favoriete bezigheid is elkaar iedere avond voor het slapen gaan griezelverhalen vertellen…

The Curse of Bridge Hollow – 14 oktober

In The Curse of Bridge Hollow laat een tienermeisje per ongeluk een stokoude en zeer ondeugende geest vrij op Halloween. Het resultaat daarvan is dat er allerlei versieringen tot leven komen, die vervolgens grote schade aanrichten. Om de stad te redden, moet het meisje samenwerken met de laatste persoon die ze om hulp zou willen vragen: haar sceptische vader.

The School for Good and Evil – 19 oktober

In het dorpje Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie en Agatha genaamd, een bijzondere band. Sophie, een goudharige naaister, droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Agatha, met haar rauwe stijl en eigenzinnige moeder, heeft het echter in zich om een echte heks te worden. Op een nacht, onder een bloedrode maan, neemt een machtige kracht hen mee naar The School for Good and Evil.

Cabinet of Curiosities – 25 oktober

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities is een serie in de richting van het genre horror, hoewel regisseur Guillermo del Toro zelf spreekt over een project dat in geen enkel genre past. Del Toro zal zijn serie naar eigen zeggen in een geheel nieuwe vorm gieten, ‘iets wat we nog niet eerder gezien hebben’.

The Bastard Son & The Devil Himself – 28 oktober

Terwijl hij gevangen zit tussen twee met elkaar strijdende clans probeert de zoon (de 16-jarige Nathan) van een beruchte heks, verantwoordelijk voor een dodelijk bloedbad, zijn plaats in de wereld,  en daarnaast zijn krachten, te vinden.

Wendell & Wild – 28 oktober

Tienermeisje Kat Elliot moet haar eigen demonen onder ogen komen. De meesten van ons hebben wel te maken met schuldgevoelens en spijt, maar Kats demonen hebben daadwerkelijk namen. Ze heten namelijk Wendell en Wild. Deze demonenbroers sluiten een bondgenootschap met het gothic-meisje om hun aartsvijand (Sister Helley) te kunnen verslaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?