Laatste Nieuws

Alicia geeft duidelijkheid over La Casa de Papel-theorie: Is ze Tatiana?

Anderhalf jaar zijn de fans van La Casa de Papel er al mee bezig. Sinds het verschijnen van het vierde seizoen is er een wereldwijze theorie. Want zijn Tatiana en Alicia misschien wel dezelfde personen? Nu is er door de hoofdrolspelers eindelijk het verlossende antwoord gegeven.

Zoveel toevaligheden

We leerden Alicia Sierra kennen als de bikkelharde politiebazin waar de bende zijn handen vol aan had. Is Alicia misschien dezelfde vrouw als Tatiana, de ex-vrouw van Berlin? Qua uiterlijk hebben de twee namelijk heel veel overeenkomst. Daarnaast ging het balletje rollen toen Alicia tijdens een persoonlijk verhaal vertelde dat haar man twee maanden geleden was overleden. Hij had net als Berlin kanker. Daarnaast heette haar man ook nog eens heel toevallig Germán.

Antwoord op die ene vraag

Naja Nimri, de actrice die de rol van Alicia vertolt, heeft nu voor eens en altijd antwoord gegeven op de vraag. “Aan iedereen die denkt dat Tatiana en ik dezelfde persoon zijn… Ik neem aan met Tatiana die jonger is en ik die ouder is… Nou, we zijn niet dezelfde persoon. Je gaat alles begrijpen in het laatste seizoen van La Casa de Papel in december.” Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is in twee delen opgesplitst. De eerste episodes zijn nu verschijnen, seizoen 5 deel 2 komt op 3 december op de streamingdienst. Dan gaan we dus weten hoe het exact zit, maar één en dezelfde persoon zijn Tatiana en Alicia dus niet!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?