Laatste Nieuws

After Life nu al verlengd, overall deal voor Gervais

Er komt een derde seizoen van de populaire Netflix-serie After Life. Dat heeft schrijver en hoofdrolspeler Ricky Gervais bevestigd via zijn sociale media-kanalen. Het is nog niet bekend wanneer After Life seizoen 3 op Netflix zal verschijnen.

After Life

De eerste twee seizoenen van After Life werden ontzettend goed bekeken op Netflix. Het is dan ook geen verrassing dat er een derde deel op komst is, eens te meer omdat Ricky Gervais eerder al zijn welwillendheid uitsprak.

“Doordat zovelen After Life 2 zo snel hebben gekeken en weer nummer één hebben gemaakt, hebben de fijne mensen van Netflix voorgesteld dat ik met mijn luie reet in actie moest komen voor een nieuw seizoen. Dit is allemaal jullie fout”, schrijft Ricky op een voor zijn personage Tony typische wijze, op Twitter.

After Life seizoen 3 op Netflix

In de zwarte komedieserie After Life volgen kijkers het leven van Tony, die depressief en zelfs suïcidaal is geworden nadat zijn vrouw Lisa de oneerlijke strijd tegen kanker verloor. Met drank, behulpzame vrienden en zijn werk voor een lokale krant probeert Tony zijn leven terug op de rit te krijgen.

In seizoen 3 zullen we er achter gaan komen of hem dat ook daadwerkelijk gelukt is. Op welke datum we dit deel exact mogen verwelkomen op Netflix is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Gervais ook een overall deal heeft getekend bij Netflix. Dat moet in de komende jaren meer exclusieve content opleveren in de vorm van series en stand-up specials.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?