Laatste Nieuws

After Life krijgt seizoen 2 op Netflix

Ricky Gervais werkt aan een tweede seizoen van After Life. De maker van de serie is erg onder de indruk van de reacties van de kijkers op het eerste seizoen dat hij besloten heeft alvast aan een seizoen 2 te beginnen. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend.

After Life

In After Life draait het om Tony, een schrijver van een krant die zijn vrouw plotseling heeft verloren. Hij heeft moeite met de verwerking van het overlijden van zijn vrouw. Om te voorkomen dat mensen hem willen helpen bij de verwerking, verandert hij in een norse man. Lukt het Tony op een dag om zijn boosheid om te draaien?

After Life krijgt seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van After Life bestaat uit zes afleveringen en heeft met een 8.6 bij IMDb uitstekend gescoord. Ook Gervais ontving veel positieve reacties naar aanleiding van het eerste seizoen. Hij is dan ook alvast begonnen aan het schrijven van een vervolg.

“Ik heb nog nooit zo’n reactie ontvangen. De reviews waren geweldig, maar de response van de kijkers waren ongelooflijk en dat betekent heel veel voor me. Jullie zijn de beste fans ter wereld. Oh, en ik ben begonnen met het schrijven van seizoen 2”, aldus Gervais. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als After Life seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!