Laatste Nieuws

Achtste seizoen is laatste seizoen voor Arrow

Arrow komt aan zijn eind. Stephen Amell, de acteur die voor de serie in de huid kruipt van Oliver Queen / Green Arrow, heeft het slechte nieuws bekendgemaakt. Seizoen acht is het laatste seizoen dat we mogen verwachten van de DC-serie en het seizoen telt ‘slechts’ tien afleveringen.

The CW en Netflix

Arrow is één van de series die bij The CW wordt uitgezonden. Door de samenwerking van Netflix met dat netwerk uit de Verenigde Staten, kunnen we ook in België razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van Arrow. Momenteel zijn de uitzendingen van seizoen 7 in volle gang. In Arrow wordt het verhaal verteld van Oliver Queen, een verwende miljardair playboy.

Als zijn jacht op zee verloren gaat, gaat iedereen er vanuit dat Oliver is overleden. Vijf jaar later keert hij echter terug in de stad waar hij vandaan komt en blijkt hij veranderd te zijn. Hij is vastbesloten om de schurken uit zijn stad te halen.

Arrow na acht seizoenen klaar

Op donderdag is bekend geworden dat het verhaal van Arrow na acht seizoenen klaar is. Het was Amell zelf die het gesprek aanging met uitvoerend producent Greg Berlanti om te praten over de toekomst van de serie. Aan het eind van het zesde seizoen liet hij aan Berlanti weten dat het na acht seizoenen beter zou zijn om te stoppen. Die beslissing nam Amell deels vanwege zijn familie.

Het achtste seizoen van Arrow mogen we in de herfst van 2019 verwachten en is veel korter dan voorheen. Konden we normaal rekenen op 23 afleveringen, is dat voor seizoen acht ‘slechts’ tien. Het einde van Arrow betekent overigens niet meteen het einde van Green Arrow. Amell kon niet uitsluiten dat hij in de toekomst nog te zien is in de Arrowverse.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?