Laatste Nieuws

Aanbodexplosie: 40 nieuwe titels op Netflix

The Big Bang Theory Netflix

De maand juli is explosief begonnen op Netflix. Het jaar is halverwege en zo zijn er weer heel wat nieuwe rechten verworven. Het bracht het aantal nieuwe titels op 1 juli op liefst 40.

Veel moois voor de zomer

De zomer op Netflix wordt hoe dan ook prachtig. De komende weken zullen er namelijk nieuwe seizoenen verschijnen van onder meer Stranger Things, Suits, La Casa de Papel en het slotseizoen van Orange is the New Black. Maandag 1 juli is er alvast een flink voorproefje gegeven.

Twee topseries als verrassing

Twee grote series waren niet aangekondigd, maar verschenen wel als een echte surprise op Netflix. The Big Bang Theory is misschien wel de meest populaire sitcom van de afgelopen jaren, tien seizoenen van de serie staan nu op Netflix. The Fresh Prince of Bel-Air is een echte klassieker en de jaren’90 komedie met Will Smith staat nu in zijn geheel op de streamingdienst.

Volop romance

Er zijn daarnaast vooral heel wat nieuwe films toegevoegd aan het aanbod, die heerlijke kost zijn voor de zomerweken. Wat denken van Bridesmaids, Couples Retreat en It’s Complicated en familiefilms zoals De Croods en De Wraak van de Sneeuwkoningin. De NOVA-reeks is compleet vernieuwd en er zijn ook boeiende documentaires verschenen zoals The Accountant of Auschwitz. De film Swiped verdient ook extra aandacht, want hierin speelt Noah Centineo.

Bekijk hier alle nieuwe titels