Laatste Nieuws

A Series of Unfortunate Events seizoen 2 komt eraan

A Series of Unfortunate Events Netflix seizoen 2 Karl Lagerfeld

Het tweede seizoen van Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events komt dit voorjaar naar Netflix. Het eerste seizoen zag het levenslicht in januari 2017, nu heeft Count Olaf (Neil Patrick Harris) de releasedatum van seizoen 2 bekendgemaakt: 30 maart 2018. Ook is er nu een trailer verschenen.

Count Olaf jaagt op de Baudelaire wezen

Lemony Snicket heeft in totaal liefst dertien boeken geschreven over de Baudelaire kinderen. Dit zijn drie wezen nadat hun ouders bij een brand zijn omgekomen. Ze worden geadopteerd door hun oom, Count Olaf. Maar is hij wel echt hun oom, of is hij alleen maar uit op het geld van de Baudelaire wezen? In het eerste seizoen werden de eerste vier boeken verfilmd, waarin Count Olaf al in diverse fraaie creaties zijn opwachting maakte. Maar het wordt nog mooier.

Karl Lagerfeld look-a-like

Neil Patrick Harris kruipt in de rol van Count Olaf en kan zich daarin volledig uitleven. In het tweede seizoen worden het vijfde, zesde, zevende, achtste en negende boek verfilmd. We gaan Harris, vooral bekend als Barney Stinson in How I Met Your Mother, onder meer vermomd als Günther, die wel verdomd veel weg heeft van Karl Lagerfeld. Het derde seizoen is ook al besteld door Netflix, waardoor de resterende vier boeken eveneens zullen worden verfilmd.

Derde seizoen is het slot

Dit seizoen wordt medio 2019 verwacht en zal tevens het laatste seizoen zijn. Neil Patrick Harris heeft onlangs laten weten dat de serie nauwgezet de boeken blijft volgen, maar er daarna een punt achter zet. Er zullen geen eigen verhalen worden geschreven.  We mogen ons nu door deze teaser nu eerst opwarmen voor het tweede seizoen, te zien dus vanaf 30 maart 2018. Ook is er een trailer verschenen.

Bekijk de teaser en de trailer van A Series of Unfortunate Events