Trailers

A Christmas Prince: The Royal Wedding trailer gelanceerd

a-Christmas-Prince Netflix

De trailer van A Christmas Prince: The Royal Wedding is twee weken voor het verschijnen van de film gelanceerd. Na het succes van A Christmas Prince, komt er dit jaar een tweede deel. De bruiloft staat centraal en dat blijkt toch minder makkelijk dan vooral Amber had gedacht.

Prins Richard van Aldovia

In het najaar van 2017 was A Christmas Prince een groot succes. Het verhaal had een klassieke kern. Journaliste Amber Moore was vanuit de Verenigde Staten naar het kleine Aldovia gestuurd om een verhaal te schrijven over de prins. Prins Richard zou een rokkenjager zijn die de kantjes er flink vanaf liep. Het bleek allemaal heel anders te zitten en uiteindelijk zouden Richard en Amber in elkaars armen eindigen.

Haakt Amber af of overwint de liefde?

Met de Royal Wedding van Prince Harry en Meghan Markle in het achterhoofd werd besloten om een tweede film te maken. Centraal staat de bruiloft en met name alles dat erbij komt kijken. Amber moet heel wat opgeven van het vrije leventje en heeft maar weinig invloed op de mooiste dag van haar leven. Haakt ze af of weet de liefde voor Richard toch te overwinnen? We gaan het zien vanaf 30 november op Netflix, de trailer brengt je alvast in de stemming.

Bekijk de trailer van A Christmas Prince: The Royal Wedding