Laatste Nieuws

9 Series om de komende maanden naar uit te kijken

Het eerste kwartaal van 2019 is inmiddels in volle gang en we hebben alweer aardig wat nieuwe seizoenen gezien op Netflix. Dit kwartaal gaat er echter nog veel meer gebeuren en dus hebben we een overzicht gemaakt van negen Netflix Originals die we in de komende maanden kunnen verwachten. Van nieuwe seizoenen tot gloednieuwe series: het komt allemaal voorbij.

The Punisher seizoen 2 – 18 januari

The Punisher lijkt één van de laatste Marvel-series waar we nog een nieuw seizoen van kunnen verwachten. Recent werden Luke Cage, Iron Fist en Daredevil achter elkaar geannuleerd. Alleen van The Punisher en Jessica Jones wordt nog een nieuw seizoen verwacht. Vanaf 18 januari 2019 kunnen we aan de slag met het tweede seizoen van The Punisher. Seizoen 2 telt dertien afleveringen.

De hoofdrol in The Punisher is weggelegd voor Jon Bernthal. Hij kruipt in de huid van Frank Castle, ook wel bekend als The Punisher. Vroeger verdiende hij zijn geld als marinier, maar tegenwoordig houdt hij zich met heel andere zaken bezig. Frank heeft namelijk maar één doel: de mensen te pakken te krijgen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn gezin en daar moet alles voor wijken. In zijn zoektocht naar wraak komt hij echter verstrikt te zitten in een militaire samenzwering.

Kingdom – seizoen 1 – 25 januari

Met Kingdom heeft Netflix zijn eerste Zuid-Koreaanse Original in huis gehaald. De serie is een spannende actie thriller waarin de kroonprins de opdracht krijgt om een einde te maken aan een zombieplaag. Die mysterieuze plaag heeft er tenslotte voor gezorgd dat mensen na besmetting in monsters veranderen. Een legertje Koreaanse Samurai moet de kroonprins helpen om de plaag tegen te gaan.

Het eerste seizoen van Kingdom wordt op 25 januari 2019 op Netflix verwacht. Het seizoen telt in totaal zes afleveringen en alle episodes komen in één keer online. Het maken van de afleveringen van seizoen 1 zou naar verluidt liefst 1,7 miljoen dollar per aflevering hebben gekost.

Russian Doll seizoen 1 – 1 februari

Afkomstig van Natasha Lyonne (Nicky Nichols in Orange is the New Black), Amy Poehler (Parks and Recreation) en Leslye Headland is Russian Doll één van de nieuwe series die we nog dit kwartaal kunnen verwachten. In Russian Doll is een hoofdrol weggelegd voor Nadia (Natasha Loynne) die gevangen komt te zitten in een tijdlus. Ze beleeft elke keer dezelfde dag en aan het einde van die dag gaat ze keer op keer dood. Om te voorkomen dat ze in die dag blijft hangen en steeds weer sterft, probeert ze de eerder gemaakte fout te voorkomen. Toch slaat het noodlot steeds weer toe.

Het eerste seizoen van Russian Doll is vanaf 1 februari 2019 te bekijken bij Netflix. Seizoen 1 telt in totaal acht afleveringen. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

One Day at a Time seizoen 3 – 8 februari

Het lange wachten is voorbij, want de familie Alvarez keert zeer spoedig terug met alweer een derde seizoen van One Day at a Time. Deze Netflix Original is een remake van de populaire serie die tussen 1975 en 1984 werd uitgezonden door CBS.

In One Day at a Time volgen we een Cubaans-Amerikaans gezin. Alleenstaande moeder Penelope moet haar kinderen opvoeden in misschien wel de moeilijkste fase van hun jeugd. Gelukkig staat haar moeder Lydia altijd klaar om een handje te helpen. Seizoen 3 van One Day at a Time bestaat uit dertien afleveringen en staat op 8 februari klaar op Netflix.

The Umbrella Academy seizoen 1 – 15 februari

De productie van The Umbrella Academy ging begin 2018 al van start, maar nu kunnen we dan eindelijk bijna aan de slag met het eerste seizoen van de serie. Voor Mary J. Blige is een hoofdrol weggelegd. Zij kruipt in de huid van Cha-Cha, een meedogenloze en onorthodoxe huurmoordenaar die door de tijd reist om targets ver moorden.

The Umbrella Academy draait tenslotte om een groep superhelden die uit elkaar zijn gegroeid. Na de dood van hun adoptievader, vindt een hereniging plaats. Lukt het de ontspoorde familie van superhelden om de mysterieuze dood van hun vader en de dreiging van de apocalyps op te lossen? Het eerste seizoen van de serie is vanaf 15 februari te bekijken bij Netflix. Seizoen één telt tien afleveringen.

Nightflyers seizoen 1 – 1 februari

Nightflyers is in aantocht op Netflix. Seizoen 1 van de serie werd in december al uitgezonden bij Syfy en op 1 februari staat de serie ook klaar op Netflix. De serie is gebaseerd op één van de boeken van George R.R. Martin. Hij was eerder verantwoordelijk voor het schrijven en bedenken van Game of Thrones.

Van Nightflyers verscheen in 1987 al eens een film, maar binnenkort is op Netflix een serie te zien. Acht wetenschappers willen contact opnemen met buitenaards leven en reizen daardoor in het schip The Nightflyer naar de rand van het zonnestelsel. Naarmate de reis vordert, wordt de reis echter steeds angstaanjagender en gewelddadiger. Lukt het ze desondanks om te overleven en hun doel te bereiken?

Dirty John seizoen 1 – 14 februari

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is duidelijk dat we ook Dirty John nog in het eerste kwartaal op Netflix mogen verwachten. Deze achtdelige misdaadserie werd eerder al uitgezonden bij Bravo en nu is duidelijk dat hij vanaf 14 februari (Valentijnsdag) op Netflix te bekijken is.

Christopher Goffard is verantwoordelijk voor de zeer populaire true crime podcast Dirty John. Deze Netflix Original is dan ook gebaseerd op verhalen uit de podcast van de Los Angeles Times-verslaggever. In seizoen 1 draait het om John Meehan, wiens romance met Debra Newell uitdraait op een nachtmerrie.

Shadowhunters seizoen 3B – 26 februari

De laatste afleveringen van Shadowhunters zijn in aantocht. Afgelopen zomer werd plots bekend dat het derde seizoen het eind zou betekenen voor de serie en seizoen 3 werd vervolgens ook in tweeën gesplitst. Vanaf 26 februari kunnen we aan de slag met het laatste deel van seizoen 3 van Shadowhunters.

Shadowhunters is oorspronkelijk afkomstig van Freeform, dat op 25 februari verder gaat met het uitzenden van seizoen 3 van Shadowhunters. Eén dag later verschijnt de nieuwe aflevering ook op Netflix. In Shadowhunters wordt Clary Fray gevolgd. Ze is op het eerste oog een normale tiener, totdat ze achter een groot geheim komt. Ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

After Life seizoen 1 – 8 maart

Vorig jaar werd al bekend dat Ricky Gervais aan de slag ging met een gloednieuwe serie voor Netflix en nu is eindelijk de releasedatum bekend. Achter de schermen heeft de komiek hard gewerkt aan After Life: een zesdelige reeks met zwarte komedie waarin hij zelf een hoofdrol heeft.

In After Life speelt Ricky Gervais een diepbedroefde weduwnaar die helemaal niets meer te verliezen heeft in het leven. Op een gegeven moment gaat het zo slecht met hem, dat hij nadenkt over zelfmoord. Maar dan besluit hij de wereld te straffen door alles te zeggen en doen wat hij zelf wil. Seizoen 1 van After Life is vanaf 8 maart te bekijken bij Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?