Laatste Nieuws

9 Series op Netflix om je in het najaar op te verheugen

Het einde van 2019 is alweer in zicht. Gelukkig stelt Netflix ons ook in de laatste maanden van het jaar absoluut niet teleur. We hebben tien series op een rijtje gezet waar je dit jaar nog naar kunt uitkijken op Netflix. Zo kom je de koude dagen zeker wel door.

The Politician – 27 september

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. De allereerste Ryan Murphy-productie voor Netflix is in aantocht. Het gaat om The Politician, waarin Ben Platt de hoofdrol van Payton speelt. Hij hoopt ooit President van de Verenigde Staten te zijn, maar daarvoor staat hij eerst voor een andere horde. Platt wil de macht van de school in handen krijgen, maar dat blijkt al flink lastig. In deze serie is ook een rol weggelegd voor Gwyneth Paltrow.

Criminal – 20 september

In Criminal worden we meegenomen naar twaalf unieke misdaadverhalen. De serie speelt zich af in vier Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. We krijgen een kijkje in de verhoorkamer. Lukt het de ondervragers om de waarheid te achterhalen? Ze krijgen maar één kans om erachter te komen wat er precies gebeurd is. Vanaf 20 september te zien op Netflix.

The Crown seizoen 3 – 17 november

The Crown is bijna terug voor zijn derde seizoen. Op 17 november kunnen we weer aan de slag met het levensverhaal van Queen Elizabeth. Voor het derde seizoen is een nieuwe cast ingevlogen, waaronder Olivia Coleman als de koningin. Het derde seizoen speelt zich af tussen 1964 en 1970.

Skylines – 27 september

Duitsland doet het goed met zijn Netflix Originals. Onder meer Dark en Dogs of Berlin scoorden tot op heden goed bij de streamingdienst en nu is het de beurt aan Skylines. De misdaadserie vertelt het verhaal van een hiphopproducer die een platenlabel tekent. Alhoewel het in eerste instantie een gouden deal voor hem lijkt, blijkt het al snel dat hij terecht is gekomen in een wereld vol geweld en georganiseerde misdaad.

Plan Coeur seizoen 2 – 11 oktober

Een gloednieuwe Franse komedieserie. Plan Coeur, ook wel bekend onder de naam The Hook Up Plan, is al bijna toe aan zijn tweede seizoen bij Netflix. De serie vertelt het verhaal van Elsa. Nu ze al langere tijd vrijgezel is, besluiten haar vriendinnen een gigolo voor Elsa in te huren. Dat loopt echter iets anders dan gepland als Elsa stapelverliefd wordt op Jules. Het resultaat is een romantische komedieserie om bij weg te zwijmelen.

Peaky Blinders seizoen 5 – 4 oktober

Peaky Blinders is bijna terug. De Britse dramaserie is één van de meest populaire series die te zien is bij Netflix. Vanaf 4 oktober, als de uitzendingen bij BBC klaar zijn, komt het complete vijfde seizoen naar Netflix. Daarin zien we hoe Thomas Shelby het druk krijgt. Hij blijft de bende in Birmingham aanvoeren, maar moet ondertussen ook aan de slag met zijn politieke functie.

The Kominsky Method seizoen 2 – 25 oktober

The Kominsky Method werd bij zijn release in 2018 goed ontvangen en Netflix besloot dan ook een tweede seizoen te bestellen. De hoofdrollen zijn voor Michael Douglas en Alan Arkin. Douglas speelt Sandy Kominsky, een acteerleraar die het moeilijk vindt om relaties te onderhouden. In Norman Newlander vindt hij een goede vriend. De twee banen zich samen een weg door het leven, waar ook tegenslagen op de loer ligen.

The Witcher – 2019

We hebben er lang naar uitgekeken, maar dit najaar gaat het eindelijk gebeuren. Netflix lanceert dan The Witcher waarin het draait om het magische verhaal van Geralt. Hij neemt het samen met de mensen om hem heen op tegen een reeks kwade krachten.Nu al wordt de serie vergeleken met Game of Thrones.

Fuller House – 2019

Het einde is in zicht. Fuller House komt na vijf seizoenen bijna ten einde. Fuller House is een sequel van Full House. In de komische serie draait het om de oudste dochter van de familie Tanner. In het leven van DJ is heel wat gebeurd. Ze staat er alleen voor met drie kinderen. Gelukkig krijgt ze hulp van haar zus en haar oude buurmeisje.