Laatste Nieuws

8 series op Netflix om dit najaar naar uit te kijken

Het einde van de zomer is nu echt in zicht. Een mooi moment om te kijken naar wat we dit najaar allemaal op Netflix mogen verwachten. De komende tijd blijken we nog heel wat moois te mogen verwachten. Hieronder acht series die we dit najaar nog op Netflix mogen verwachten.

Midnight Mass – 24 september

Afkomstig van de maker van The Haunting of Hill House en The The Haunting of Bly Manor, kunnen we later deze maand aan de slag met Midnight Mass. Alhoewel er nog weinig bekend is over de toekomst van The Haunting, komt maker Mike Flanagan nu eerst met een compleet nieuw verhaal. In de serie draait het om een charismatische jonge preister die in een troosteloos stadje terechtkomt. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.

Locke & Key – oktober

Locke & Key keert in oktober terug voor een gloednieuw seizoen. Het eerste seizoen hield veel Netflix-abonnees in zijn greep. We volgden hoe drie kinderen na de moord op hun vader samen met hun moeder verhuisden naar het landhuis van zijn familie. Het Keyhouse blijkt echter anders dan ze al die tijd gedacht hebben. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

The Baby-Sitters Club – 11 oktober

The Baby-Sitters Club keert terug. Het eerste seizoen van de serie was een groot succes. De reeks is gebaseerd op de jeugdboeken van Ann M. Martin en vertelt het verhaal van een groep jonge meiden die samen een oppasbedrijfje runnen. In seizoen 2 gaat het verhaal van de meiden verder. Vanaf 11 oktober keren Sophie Grace, Momona Tamada, Shay Rudolph, Malia Baker en Xochitl Gomez terug.

You – 15 oktober

Joe Goldberg en Love keren terug voor een nieuw avontuur. De twee zijn nu getrouwd, verwachten hun eerste kindje en zijn verhuisd naar Noord-Californië. Daar zijn ze omgerind door rijke tech-ondernemers, bevooroordeelde mama-influencers en insta-famous biohackers. Joe blijkt echter vooral geobsedeerd door zijn nieuwe buurvrouw, maar hoe moet hij in godsnaam ontsnappen aan de greep van zijn vrouw.

Cobra Kai – december

Cobra Kai is spoedig terug voor alweer zijn vierde seizoen. Het All Valley-toernooi staat voor de deur en ditmaal roept ‘bad guy’ John Kreese de hulp in van zijn oude Vietnam-strijdmaat en miljonair Terry Silver om voor sabotage te zorgen. Cobra Kai seizoen 4 komt in december naar Netflix. Van de serie is nu al duidelijk dat er ook een vijfde seizoen komt.

La Casa de Papel – 3 december

Nadat afgelopen week het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 is verschenen, mogen we ons nu opmaken voor het absolute slotstuk. Op 3 december is het zover en komen we erachter hoe de grootste roof ooit zal aflopen. Inmiddels zijn verschillende leden uit de bende gesneuveld, maar lukt het El Professor om de roof nu tóch te laten slagen? En wat wordt de rol van Alicia tijdens de apotheose?

The Witcher – 17 december

Henry Cavill is nog lang niet klaar met The Witcher. In seizoen 2 zien we hem opnieuw als Geralt of Rivia die teruggaat naar Kaer Morhen. Het is de plek waar hij zijn eerste stapjes als Witcher zette. Nu hoopt hij zijn reisgenoten Ciri daar veilig te kunnen brengen, maar dat verloopt al snel anders dan gehoopt.

Cowboy Bebop

Netflix is aan de slag gegaan met een eigen variant van Cowboy Bebop. De gelijknamige anime was in de jaren 90 uiterst populair. In de Netflix-serie volgen we Spike Spiegel, Faye Valentine en Jet Black. Het zijn drie huurmoordenaars uit de toekomst die als missie hebben om op de meest gevaarlijke criminelen van het zonnestelsel te jagen, terwijl ze ondertussen ook demonen uit het verleden de baas moeten worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?