Laatste Nieuws

8 Series om je het tweede kwartaal op te verheugen

Tweede Kwartaal Netflix series

Het eerste kwartaal van 2019 zit er alweer op en we zijn alweer aan het tweede kwartaal van het jaar begonnen. Waar het eerste kwartaal toppers bracht als Russian Doll, After Life, Dirty John en The Umbrella Academy kunnen we ook in het tweede kwartaal van 2019 weer heel wat moois verwachten op Netflix.

No Good Nick seizoen 1 – 15 april

Sean Astin had in het tweede seizoen van Stranger Things de rol van Bob Newby te pakken, maar binnenkort is hij nog vaker te zien op Netflix. Met No Good Nick heeft hij een eigen serie gekregen en vormt hij een echtpaar met Melissa Joan Hart (bekend uit Sabrina, the Teenage Witch). Zonder dat ze het weten halen de twee een dertienjarige oplichters in huis die doet voorkomen alsof ze familie is. Het zorgt ervoor dat het leven van het gezin compleet verandert.

Chambers seizoen 1 – 26 april

Chambers belooft een bloedstollende nieuwe horrorserie te worden van Netflix. De bovennatuurlijke thrillerserie vertelt het verhaal van een jonge hartpatiënte die een harttransplantatie overleeft. Ze begint echter steeds meer sinistere karaktertrekken van haar donor te krijgen. En dat valt ook Nancy (Uma Thurman), de moeder van de overleden donor, op.

Dead To Me seizoen 1 – 3 mei

Op 3 mei verschijnen meerdere nieuwe series, waaronder Dead to Me. Jen en Judy weten beide hoe het is om afscheid te moeten nemen van iets waar je heel veel van houdt. Alhoewel de twee verder niet echt op elkaar lijken, ontstaat er een bijzondere klik. Judy blijkt echter rond te lopen met een groot geheim. Ze doet er alles aan om Jen daarvoor te beschermen, want het geheim kan grote gevolgen hebben.

Tuca & Bertie seizoen 1 – 3 mei

Tuca & Bertie is een gloednieuwe animatieserie voor volwassenen. Afkomstig van de producenten van BoJack Horseman zijn Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg aan de slag gegaan met een verhaal over twee vogelvrouwen die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca is de zelfverzekerde Toekan van de twee, terwijl Bertie beter te omschrijven is als een onzekere, dromerige zangvogel.

The Society seizoen 1 – 10 mei

De eerste beelden van The Society waren al indrukwekkend en nu is het complete eerste seizoen van de dramaserie in aantocht. Becca is samen met haar vrienden op mysterieuze wijze in een replica van haar welvarende stadje terecht gekomen. Hun ouders zijn nergens te bekennen en dat levert grote problemen op.

The Rain seizoen 2 – 17 mei

The Rain keert spoedig terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. De apocalyptische dramaserie liet zien hoe de wereld overspoeld werd door een giftige regenbui waardoor een virus werd verspreid. De ouders van Rasmus en Simone waren al op de hoogte van de komst van het virus en zijn ondergedoken in een bunker. Zij overleven de bui, maar nu na jaren het eten op is, gaan ze weer naar buiten om de schade op te maken.

When They See Us – 31 mei

Afkomstig van Ava DuVernay verschijnt op 31 mei de miniserie When They See Us. De serie geeft een beeld van de situatie waarbij vijf tieners in 1989 vals werden beschuldigd in de verkrachtingszaak van Trisha Meili. Het bracht de vijf latino’s de bijnaam The Central Park Five.

Tales of the City – 7 juni

Mary Ann (Laura Linney) keert na twintig jaar terug naar San Francisco. Ze wordt herenigd met haar dochter Shawna (Ellen Page) en haar ex-man Brian (Paul Gross). Jaren geleden liet ze hun achter zich toen ze carrière wilde maken, maar nu de midlifecrisis toeslaat is het tijd om terug te komen. Al snel vindt ze weer haar weg in San Francisco. De miniserie is gebaseerd op de verhalen van Armistead Maupin.

Nieuwe seizoenen Lucifer en 13 Reasons Why?

Naast de hierboven beschreven series mogen we in de komende maanden mogelijk nog meer verwachten. Zo is na de release van dit artikel de releasedatum van Lucifer bekendgemaakt en is het wachten op het derde seizoen van 13 Reasons Why. Ook laatstgenoemde zou nog weleens in het tweede kwartaal kunnen verschijnen.

Altijd het eerst op de hoogte zijn wat je de komende tijd op Netflix kunt verwachten? Bekijk het complete overzicht.