Laatste Nieuws

8 Horrorfilms en series op Netflix voor Halloween 2020

Netflix pakt dit jaar flink uit wat betreft nieuwe horrorfilms en series. Nu 31 oktober, de dag van Halloween, steeds dichterbij komt, is er ook steeds meer bekend over welke titels we in de komende periode op de streamingdienst mogen verwachten. Hieronder een overzicht van de horror-films en -series waar jij de komende maanden naar uit kunt kijken.

#Alive – nu beschikbaar

Oh Jun-U komt in een aparte wereld terecht. Als zijn familie zonder hem is vertrokken op vakantie, blijft hij achter in een wereld waar een virus uitbreekt dat kannibalisme veroorzaakt. Contact hebben via de mobiele telefoon is niet meer mogelijk. Het enige waar Oh Jun-U zich aan vast kan houden is een boodschap van zijn vader die hem vraagt om al het mogelijke te down om in leven te blijven. Hij sluit zich op in zijn appartement om aan de zombies te ontsnappen.

The Paramedic/El Practicante – nu beschikbaar

Als Ángel door een noodlottig ongeval in een rolstoel terechtkomt, raakt hij alles kwijt. In een diepe depressie zint hij op wraak. Hij wil wraak nemen op de mensen die verantwoordelijk zijn voor zijn situatie en zijn dodelijke obsessie voor de vrouw die hem verliet brengt ook haar in gevaar.

Ratched – 18 september

Wie One Flew Over The Cuckoo’s Nest wel eens gekeken heeft, ken ongetwijfeld Nurse Ratched. Het memorabele karakter krijgt van Netflix zijn eigen serie. We komen meer te weten over Mildred Ratched, een verpleegster op een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina. Ze ziet eruit als een voorbeeldige verpleegster, maar ondertussen blijkt ze ook een duistere kant te hebben.

Hubie Halloween – 7 oktober

Halloween staat voor de deur en Hubie Dubois (Adam Sandler) doet er ieder jaar alles aan om het feest in goede banen te leiden. Hij wil dat iedereen op een veilige manier Halloween kan vieren, maar met een ontsnapte crimineel en een nieuwe buurtbewoner staat de stad dit jaar op scherp. Dan verdwijnen er ook nog eens mensen.

The Haunting of Bly Manor – 9 oktober

De opvolger van The Haunting of Hill House is in aantocht op Netflix. In The Haunting of Bly Manor worden we meegenomen naar de jaren tachtig in Engeland. Als hun au pair op een tragische manier overlijdt, besluit Henry Wingrave een jonge Amerikaanse nanny in te huren om voor zijn nichtje en neefje te zorgen. Op het landgoed waar ze wonen blijkt echter niets wat het lijkt.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting – 14 oktober

Het verhaal van de middelbare scholier Kelly Ferguson is een bijzondere. Met tegenzin besluit Kelly Ferguson in te gaan op een verzoek tot babysitten op Halloween. Wat ze dan nog niet weten, is dat ze gerekruteerd wordt door een internationale, geheime genootschap van babysitters Ze zullen kinderen met speciale krachten moeten beschermen tegen monsters.

Rebecca – 21 oktober

Een pasgetrouwde jonge vrouw besluit te vertrekken naar het familielandgoed van haar nieuwe echtgenoot. Daar komt ze er echter al snel achter dat ze in de schaduw staat van Maxim’s eerste vrouw, Rebecca. Haar erfenis wordt in leven gehouden door de sinistere huishoudsters Mrs. Danvers.

Cadaver – 22 oktober

Als honger ervoor zorgt dat Leonora, Jacob en hun dochter instemmen op de uitnodiging voor een theatervoorstelling inclusief maaltijd, kan het gezin niet weten waarin ze terecht komen. Het toneelstuk neemt namelijk een bizarre wending als toeschouwers stuk voor stuk verdwijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?