Laatste Nieuws

8 films op Netflix om dit najaar naar uit te kijken

Netflix knalt dit jaar aardig door met nieuwe films. De streamingdienst heeft het doel om iedere week wel één Netflix Original film te lanceren. Ook in het najaar mogen we nog de nodige nieuwe films verwachten. In dit artikel vind je 8 Netflix-films waar we voor dit najaar naar uitkijken.

The Guilty – 1 oktober

Jake Gyllenhaal is terug voor een nieuwe film. Hij speelt een gedegradeerde politieagent die bij de alarmcentrale werkt. Als de voormalig agent op een dag een paniekerig telefoontje binnen krijgt van een vrouw die op precies dat moment ontvoerd wordt, vermoedt Joey Baylor dat ze in levensgevaar verkeert. Al snel blijkt dat niets is wat het lijkt. The Guilty verschijnt op 1 oktober op Netflix.

Diana: The Musical – 1 oktober

Netflix is erin geslaagd om een Broadway-musical eerst naar zijn streamingdienst te halen. Pas later is Diana: The Musical ook echt te zien in het theater. De musical draait om het leven van de wereldberoemde Britse prinses Diana en wordt opgenomen in het Longacre Theater. De musicalfilm zie je vanaf 1 oktober op Netflix en je bekijkt hieronder de trailer.

Army of Thieves – 29 oktober

Army of the Dead is een waar succes geworden op Netflix. Binnenkort is er ook een prequel te zien op de streamingdienst. Army of the Thieves draait om Ludwig Dieter. De film vertelt het verhaal van voor de zombie-apocalyps in Las Vegas. Hij leefde een bijzonder leven waarin hij zich alleen focuste op het kraken van kluizen. In Army of Thieves wordt hij geronseld voor een paar gedurfde bankovervallen.

The Harder They Fall – 1 november

Ook een film om naar uit te kijken, is The Harder They Fall. De film kent een hoofdrol voor Idris Elba die de rol van Rufus Buck vertolkt. Hij krijgt het zwaar te verduren, want Nat Love brengt zijn bende opnieuw bij één om wraak te kunnen nemen op Buck. The Harder They Fall komt op 1 november op Netflix.

Red Notice – 12 november

Red Notice kent hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. De film vertelt het verhaal van een Interpol-agent die de taak krijgt om de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen. Het zorgt ervoor dat een FBI-profiler (Dwayne Johnson) en twee rivaliserende criminelen (Gal Gadot en Ryan Reynolds) samen worden gebracht. De film verschijnt op 12 november op Netflix.

The Power of the Dog – 17 november

Benedict Cumberbatch is terug voor een nieuwe hoofdrol op Netflix. In The Power of the Dog vertolkt hij de rol van een charismatische veeboer. Phil Burbank zorgt voor angst en ontzag bij iedereen om hem heen. Als zijn broer met zijn nieuwe vlam naar zijn boerderij komt, tergt hij hen tot op het bot. Tot hij zelf geconfronteerd wordt met de kans op ware liefde.

The Unforgivable – 24 november

Sandra Bullock vertolkt de rol van Ruth in The Unforgivable. Ze komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf die ze opgelegd heeft gekregen voor het plegen van een gewelddadige misdaad. Wat ze al snel merkt, is dat ze door de maatschappij nooit vergeven wordt voor haar verleden. De film verschijnt op 24 november.

Don’t Look Up – 24 december

Over een gebrek aan sterren valt niet te klagen in Don’t Look Up. Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence zijn verantwoordelijk voor de rollen van astronomen. Daarnaast zien we ook onder meer Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep en nog veel meer sterren. In de film ontdekken twee astronomen dat de aarde binnen een half jaar getroffen zal worden door een meteoriet. Als ze het volk willen waarschuwen, gelooft niemand ze.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?