Laatste Nieuws

7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Stranger Things 4 is dan nog niet officieel aangekondigd, alle signalen staan op groen om een vervolg te maken. Dat is alleen al zo vanwege de grote cliffhanger waar we in de aftiteling van het derde seizoen mee werden gepresenteerd. Er zijn dan ook veel vragen voor Stranger Things 4, de meest prangende hebben we op een rij gezet.

Is Jim Hopper ‘The American’?

Hoe is het met Jim Hopper, dat is eigenlijk dé vraag voor het vierde seizoen. In Hawkins denkt iedereen dat hij door is, maar we hebben zijn lichaam nooit gezien. In de aftiteling bleek er in een Russische gevangenis iemand te zitten die ‘The American’ werd genoemd. Dit moet Hopper toch wel zijn?

Een Demogorgon bij de Russen?

In die gevangenis zien we ook een bekend monster terug uit het eerste seizoen: Demogorgon. Hoe komen de Russen aan dit monster en vooral wat zijn ze ermee van plan? Het lijkt een belangrijk onderdeel te zijn voor een mogelijk vierde seizoen. Want waarom wilden de Russen in het derde seizoen eigenlijk de gate openen naar The Upside Down, waarmee ze The Mind Flayer vrij spel gaven.

Waar gaan de Byers heen?

Van een happy end was in het derde seizoen amper te spreken. Billy is dood, Hopper is dood danwel vermist en de familie Byers gaat inclusief Eleven verhuizen. De groep wordt uit elkaar getrokken, maar waar gaan de Byers eigenlijk heen? En zien we ze nog wel terug? De verhuizing zorgde er ook voor dat er twee relaties onder hoogspanning staan. Weten Mike en Eleven net zoals Nancy en Jonathan hun lange afstandsrelatie in stand te houden?

Thanksgiving of Kerstmis?

Na Halloween en The Fourth of July lijkt Netflix ook voor het vierde seizoen van Stranger Things een speciale dag uit te willen kiezen. Mike gaf al een voorzetje door Eleven uit te nodigen voor Thanksgiving en Kerstmis. Welke van deze feestdagen zal worden benut voor Stranger Things 4?

Loopt Hawkins leeg en waar is Murray?

De verhuizing van de familie Byers stond niet op zichzelf. De rare gebeurtenissen in Hawkins hebben nu ook landelijke aandacht gekregen. De plaats wordt al vergeleken met hel en zal Hawkins helemaal leeglopen? Wordt daarnaast Murray nog wel in Hawkins, want hem hebben we ook niet meer gezien sinds de gebeurtenissen ondergronds. Daar komt bij dat er een opvallend feitje met Murray. Het telefoonnummer van zijn huis blijkt een echt bestaand nummer. Fans die dit hebben gebeld kregen een bericht te horen van Murray. Daarin deed hij uiteraard zeer geheimzinnig en sprak over geheime informatie over Joyce. Een hint of alleen een grapje?

Komen Dustin en Suzie bij elkaar?

Turn around, look at wat you See! De scene tussen Dustin en Suzie was voor velen de beste scene uit Stranger Things seizoen 3. Maar gaan de twee bij elkaar komen? Het is in ieder geval de droom van veel kijkers.

Krijgt Eleven haar krachten terug?

Wanneer de wereld opnieuw gered moet worden, dan zal Eleven weer een belangrijke rol moeten vervullen. Voorlopig is ze haar krachten alleen kwijt. Komen deze nog terug? Het is naast de afloop van Hopper misschien wel de grootste vraag in aanloop naar het vierde seizoen van Stranger Things.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?