Laatste Nieuws

6 Prangende vragen voor You seizoen 3

You seizoen 2

Netflix voegde op 26 december 2019 het tweede seizoen van You toe aan zijn aanbod. Joe Goldberg, inmiddels ook wel bekend onder de naam Will Bettelheim, keerde terug. Wie dacht dat Joe was veranderd, had het mis. In het tweede seizoen vielen nieuwe slachtoffers en verloor Joe opnieuw zijn hart. Al zorgde het einde voor een flinke plottwist. Het ziet ernaar uit dat we ons op mogen maken voor een derde seizoen en in dit artikel vind je dan ook zes prangende vragen voor You seizoen 3.

1. Wordt Joe gestraft voor zijn daden?

Joe Goldberg heeft in twee seizoenen van You al heel wat slachtoffers gemaakt. Zijn dodenlijst staat, zover inmiddels bekend is, al op acht. Benji, Peach, Elijah, Ron, Beck, Jasper, Henderson en de man die zijn moeder mishandelde. Daarnaast is hij toch ook wel deels betrokken bij de moord op Delilah en Candace. Gaat Joe ooit gestraft worden voor zijn daden? Komt hij in seizoen 3 eindelijk in de gevangenis terecht?

2. Wat gaat Ellie doen?

Ellie zal zich ongetwijfeld niet zomaar neerleggen bij de moord op Delilah. Ze is haar grote zus kwijt en tegelijkertijd de persoon die er altijd voor haar was. Aan het eind van seizoen 2 zagen we weliswaar dat Ellie voor nu het advies van Joe heeft opgevolgd om zich te verschuilen in Florida. Maar voor hoelang? Houdt ze Joe verantwoordelijk voor de dood van Delilah? Of keert Ellie terug om wraak te nemen op Love? Het wordt interessant om te zien wat de rol van Ellie wordt in seizoen 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?